ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο Άκης Πετρετζίκης στο στούντιο του LOVE FM

Χαμός σήμερα στο LOVE FM 100.7, 88.7 & 108.0 και στην πρωινή εκπομπή Τάσου και Χριστιάνα όπου φιλοξενήθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και για μία ώρα αναστάτωσε το στούντιο και τους ακροατές .

Μίλησε για το νέο project του με τις υπεραγορές Άλφα Μέγα αλλά και για το πήγαινε έλα στην Κύπρο.

Σε λίγες μέρες λοιπόν κυκλοφορεί το μηνιαίο περιοδικό Kitchen by Akis Petretzikis των υπεραγωρών Άλφα Μέγα και μέρος των εσόδων θα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο τηλεοπτικός σεφ δέχθηκε έντονο φλερτ όπως ήταν αναμενόμενο από την Χριστιάνα Αρτεμίου και πειράγματα από τον Τάσο Τρύφωνος.

Στην ερώτηση «τι μαγειρεύει σε μια γυναίκα που θέλει να φλερτάρει» απάντησε ότι δεν μαγειρεύει ποτέ προκαλώντας το σχόλιο της Χριστιάνας «α γι αυτό προχτές στα MAD AWARDS η Demy ήταν πολύ λεπτή»…

Ο τηλεοπτικός σεφ και η γνωστή τραγουδίστρια είχαν σχέση για αρκετό καιρό. «Είμαι ντροπαλός και νιώθω αμήχανα όταν με ρωτούν κάτι που αφορά την προσωπική μου ζωή» ήταν η απάντηση του. Πάντως ενώ όπως δήλωσε ο Άκης ήταν η πρώτη του φορά στο ραδιόφωνο μετά από λίγη ώρα μπήκε στο κλίμα της εκπομπής και του Τάσου και της Χριστιάνας και έπεσε πολύ γέλιο αφού τα πειράγματα και οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση