ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Andrew Lloyd Webber εθελοντής για το εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό

«Θα κάνω τα πάντα για να ανοίξουν τα θέατρα»

Από τότε που μπήκαμε σε καραντίνα ο Andrew Lloyd Webber έχει βαλθεί να ανοίξουν και πάλι τα θέατρα και να φέρει τον κόσμο πιο κοντά σε αυτά.

Ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός-ιμπρεσάριος του μουσικού θεάτρου μέσα από τον Youtube και το κανάλι The Show Must Go On κατά την περίοδο της πανδημίας παρουσίασε πολλά θεατρικά έργα τα οποία μπορούσαν να απολαύσουν όλοι δωρεάν συμβάλλοντας αν το ήθελαν σε έρανο.

Τώρα για να μπορέσουν όλοι να επιστρέψουν πίσω στα θέατρα και να ανοίξουν και πάλι είναι διατεθειμένος να εμβολιαστεί με το δοκιμαστικό εμβόλιο της Οξφόρδης. Συγκεκριμένα μέσα από το Twitter έγραψε «Είμαι ενθουσιασμένος που αύριο θα εμβολιαστώ με το δοκιμαστικό εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να αποδείξω πως τα θέατρα μπορούν να ανοίξουν και πάλι με ασφάλεια»

Όπως ήταν φυσικό ο κόσμος του θεάματος έσπευσαν να τον στηρίξει για την πρωτοβουλία του. Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ πρόκειται να ανοίξουν και πάλι τον Ιανουάριο του 2021 ενώ και τα 41 θέατρα στην Νέα Υόρκη έχουν κλείσει καις το Λονδίνο η αίθουσα William Shakespeare Global theater κινδυνεύει με μόνιμο λουκέτο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X