ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Άρης και τα σεξουαλικά μυστικά των ανδρών

Ο Άρης στο ωροσκόπιο ενός άνδρα, αποκαλύπτει όλα τα πικάντικα σεξουαλικά μυστικά

Ώρα να μιλήσουμε για τους άνδρες, αλλά και για το αγαπημένο τους σπορ, που δεν είναι άλλο από το… σεξ! Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές, πριν προχωρήσεις ερωτικά με έναν άνδρα, πώς θα είναι η εμπειρία σου μαζί του, άλλες φορές μπορεί να έχεις σκεφτεί αν τελικά έχετε ερωτική χημεία, αν τον εξιτάρεις ή ποια είναι τα ερωτικά του γούστα.

Ο Άρης στο ωροσκόπιο ενός άνδρα, αποκαλύπτει όλα τα πικάντικα σεξουαλικά μυστικά, τα οποία πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι προετοιμασμένη.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Ετοιμάσου να ζήσεις εκρηκτικές ερωτικές στιγμές, οι οποίες όμως δεν σου εγγυώνται την συνέπεια ή την σταθερότητα, που μπορεί να φαντάζεσαι ή να ονειρεύεσαι! Ο άνδρας αυτός είναι κατακτητικός, βάζει έναν ερωτικό στόχο και θα κυνηγήσει μέχρι εκεί που δεν πάει για να ρίξει την γυναίκα που ποθεί στο κρεβάτι… Ωστόσο, δεν πρέπει να του δοθείς και με μεγάλη ευκολία, γιατί λάβε υπόψη ότι του αρέσουν τα δύσκολα! Με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού, λατρεύει το έντονο, άγριο σεξ και φυσικά, θα σε συνεπάρει με τις αντοχές του… Μην παραξενευτείς όμως αν διαπιστώσεις ότι αυτός ο άνδρας δεν έχει το τακτ και τον ρομαντισμό που θέλεις. Αμέσως μετά τον πρώτο ερωτικό «γύρο», θα θελήσει να συνεχίσετε και στον επόμενο, μέχρι που μπορεί να τον θεωρήσεις και αχόρταγο. Θυμήσου όμως, ότι όσο εύκολα ενθουσιάζεται ερωτικά, το ίδιο εύκολα και ξενερώνει! Φυσικά θα πρέπει να γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι το σεξ με έναν άνδρα που έχει τον Άρη του στον Κριό, δεν συνεπάγεται και σχέση.

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο).

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Αυτός ο άνδρας όσο θα σε ταλαιπωρήσει, τόσο πολύ θα σε κάνει και να απολαύσεις τον έρωτα μαζί του. Όταν λέμε ότι θα σε ταλαιπωρήσει, εννοούμε πως στην αρχή της γνωριμίας σας θα κάνει τα πάντα για να σε εξιτάρει ερωτικά, αλλά θα καθυστερήσει πολύ μέχρι να σε ρίξει στο κρεβάτι. Από τη μία πλευρά θα θέλει να βεβαιωθεί ότι δεν θα φάει «πόρτα» από εσένα, δηλαδή θα περιμένει να σιγουρευτεί αν όντως θέλεις και αν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μαζί του ερωτικά, από την άλλη τον εξιτάρει πολύ το αισθησιακό παιχνίδι, που γίνεται μέχρι να ολοκληρωθεί σεξουαλικά μία σχέση. Προχωρώντας σεξουαλικά μαζί του, σίγουρα έχεις να απολαύσεις τα πιο γουστόζικα, λαχταριστά ερωτικά παιχνίδια, που θα θυμίζουν “9 ½ εβδομάδες”, “Βασικό ένστικτο” κ.α., αλλά και κάποιες στιγμές θα σου θυμίζουν και ρομαντική νουβέλα. Αυτός ο άνδρας καταφέρνει να συνδυάζει το ρομαντισμό με τον ερωτισμό και συνδυάζει την ηδονή και την απόλαυση, με το συναίσθημα! Συνεχίζοντας την ερωτική σου σχέση με αυτό τον άνδρα, να θυμάσαι πως εκτός από το σεξ, που του αρέσει πολύ, θα αρχίσει να δένεται μαζί σου και συναισθηματικά. Μην παραξενευτείς, αν στην πορεία της σχέσης σας τον δεις κάποιες περιόδους να βαριέται το σεξ και άλλες να το λαχταρά πιο πολύ… Αυτό ακριβώς είναι το στυλ του… Περνά φάσεις νωχελικότητας και ρουτίνας (όταν δέσει τον γάιδαρο του) και άλλες στιγμές γίνεται ένα ερωτικό ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ). 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Αυτός ο άνδρας κάνει έρωτα με το μυαλό και πράγματι, με τα λεκτικά του παιχνίδια θα καταφέρει να σε ξεσηκώσει και να σε κάνει να τον παρακαλάς να προχωρήσετε στο κρεβάτι… Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις μαζί του, να τον κάνεις να φαντασιωθεί, να τον πειράξεις με υπονοούμενα και να μην του δοθείς εύκολα, πολύ απλά γιατί αυτός ο τύπος του άνδρα γουστάρει πολύ περισσότερο το παιχνίδι που γίνεται πριν σε ρίξει στο κρεβάτι, παρά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι ανοιχτόμυαλες, δεν τα πάει καλά με όσες έχουν ταμπού ή είναι ντροπαλές και λάβε υπόψη ότι έχει το χούι να “τσατάρει” και να παρασύρεται σε διαδικτυακές ερωτικές κουβεντούλες ή στέλνει πρόστυχα sms, τα οποία τον φτιάχνουν πολύ! Δεν είναι ο άντρας που φανατικά θα θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι ή θα σου ζητά συνέχεια το σεξ… και θυμήσου πως όταν πάρει αυτό που θέλει, γρήγορα βαριέται ή πολλές φορές φοβάται την δέσμευση και το βάζει στα πόδια.

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Ο αγκαλίτσας, ο χαδάκιας, ο τρυφερούλης και ο γούτσου- γούτσου, είναι ο άνδρας που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Καρκίνου! Δεν είναι και ο πιο διεκδικητικός, αλλά ούτε και ο πιο μουρντάρης άντρας… έχει ανασφάλειες, θέλει συναίσθημα και στοργή, για να προχωρήσει σεξουαλικά με μία γυναίκα! Θα βγείτε αρκετά ραντεβού, θα θελήσει να μάθει τα πάντα για σένα, θα σου καταθέσει τα εσώψυχά του, προκειμένου να δημιουργηθεί μεταξύ σας ζεστασιά, τρυφερότητα και οικειότητα! Να θυμάσαι ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα που είναι ντροπαλός, ο οποίος θα σκεφτεί πώς μπορεί να σου φανεί το σώμα του ή μπορεί να νιώθει και άσχημα, αν η κοιλίτσα του ξεχειλίζει! Αφού λοιπόν βρει το θάρρος και καταλήξετε στο κρεβάτι, τότε έχεις να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και είναι βέβαιο ότι δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να αμφιβάλεις αν αυτό που έγινε μεταξύ σας είναι σεξ ή έρωτας. Θα σε φροντίσει και θα σε προσέξει σαν να είσαι το πιο εύθραυστο μπιμπελό, θα σε τρελάνει με τις αγκαλιές και τα φιλιά του και δεν θα ξεκολλάει ούτε στιγμή από πάνω σου. Στη σχέση σου με έναν άνδρα που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Καρκίνου, οι ερωτικές στιγμές που θα μοιράζεστε, θα είναι μία απόδειξη και των συναισθημάτων που τρέφεις για αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι θα πάψει πλέον να ντρέπεται και θα θέλει απομονώνεστε για να απολαμβάνεται τον έρωτα σας, ως ένδειξη ότι δεν αντέχει ο ένας μακριά από τον άλλον!

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω). 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Την πάτησες με άνδρα που έχει τον Άρη του στο Λέοντα… Συγχαρητήρια, γιατί επέλεξες τον… Καζανόβα τον ίδιο για εραστή σου! Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά ότι έχεις να κάνεις με έναν άντρα που λατρεύει το σεξ, που περνούν πολλές γυναίκες από το κρεβάτι του και που καυχιέται για τις ερωτικές του επιδόσεις. Αυτός ο άνδρας, ακόμα και αν δεν είναι πολύ ωραίος εμφανισιακά, έχει ερωτική αύρα, είναι σέξι και έλκει τα θηλυκά σαν μαγνήτης… πού το πάει, πού το φέρνει λοιπόν, όλο καταφέρνει να τα μπλέκει στα ερωτικά του! Βάζει ερωτικό στόχο και λέει: «Εγώ εσένα θα σε κάνω να με παρακαλάς… θα πάθεις την πλάκα σου αν έρθεις μαζί μου»! Να θυμάσαι πως αυτός ο άνδρας έχει συνηθίσει τα εύκολα, γιατί καταφέρνει να φέρνει στο κρεβάτι του όποια θέλει. Άρα, για να μπορέσεις να τον δελεάσεις ακόμα περισσότερο, αλλά και για να τον κρατήσεις κοντά σου, θα πρέπει να μην του τα δώσεις όλα στο πιάτο, θα πρέπει να το παίξεις και λίγο δύσκολη, για να του σπάσεις τον “τσαμπουκά”! Από τη στιγμή που θα βρεθείτε στο κρεβάτι, τότε είναι βέβαιο ότι θα ζήσεις από τις πιο καυτές και παθιασμένες στιγμές της ζωής σου και θα σε παρασύρει με το φλογερό του πάθος σε νύχτες μαγικές και ονειρεμένες και δεν θα θέλεις να φτάσει η στιγμή που θα ξημερώσει! Σαφώς, αυτός ο άνδρας διψά στη συνέχεια για κολακεία και επαίνους για τις ερωτικές του επιδόσεις… κάνε του κάποιο καλόγουστο κομπλιμέντο με χιούμορ, χωρίς όμως να το παρακάνεις κιόλας!

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο). 

ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Αυτός ο άνδρας είναι μυστήριος στα ερωτικά του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι και ερωτικός. Το σεξ είναι για αυτόν μία βιολογική ανάγκη και μπορεί να διατηρεί μία σχέση, η οποία στηρίζεται μόνο στο σεξ, απλά και μόνο επειδή δεν είναι έτοιμος για να δοθεί συναισθηματικά. Το θετικό είναι ότι κάνει τα ξεκαθαρίσματά του, δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια για να σε ρίξει στο κρεβάτι, αλλά γίνεται ωμός και θέτει επί τάπητος κάθε σκέψη του, σε σημείο που χάνει την διπλωματία του. Το σεξ με έναν άνδρα που έχει τον Άρη του στο ζώδιο της Παρθένου, δεν συνεπάγεται και σχέση… πρώτα θα σου πει τις προθέσεις του και στη συνέχεια, εφόσον βγάλετε τα… μάτια σας και συνεχίσει να γίνεται αυτό, η πορεία θα δείξει αν θα είστε μαζί! Στο κρεβάτι, δεν είναι και ο πιο ρομαντικός άνδρας, μην περιμένεις λοιπόν αγκαλίτσες, χαδάκια και τρυφερότητες, όμως έχει τον τρόπο να σε ανεβάζει στα ουράνια, γιατί ξέρει να παίζει πολύ με το μυαλό! Μπορεί κατά την διάρκεια κάθε ερωτικής επαφής να μην είναι και τόσο τρυφερούλης, όμως μετά το σεξ ο άνδρας αυτός θα σε φροντίσει, θα σε νοιαστεί και θα δείξει ότι σε σέβεται ως γυναίκα! Σε καμία περίπτωση, δεν θα σε κάνει ποτέ να σκεφτείς, ότι μπορεί να σε θέλει μόνο για το σεξ! Ένα ακόμα μυστικό για αυτό τον άνδρα: για να μπορέσει να λειτουργήσει άνετα στα σεξουαλικά του, θέλει να έχει δίπλα του μία γυναίκα που πρώτον θα έχει μυαλό, δεύτερον θα διατηρεί ένα καλό κορμί και τρίτον θα είναι πάντα φρεσκομυρωδάτη.

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ) 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Έχεις να κάνεις με έναν άνδρα παιχνιδιάρη, τσαχπίνη και αρκετά ερωτιάρη… Για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους, θα μπορούσαμε να τον πούμε και άστατο στα ερωτικά του! Το σεξ για αυτόν είναι ένα παιχνίδι απόλαυσης, το βλέπει ως διασκέδαση, εκτόνωση αλλά και ως μέσο για να πάρει ενέργεια. Η μονογαμία δεν είναι κανόνας, γιατί δεν βρίσκει το λόγο να πιεστεί και να μην κάνει αυτό που θέλει, την στιγμή που το θέλει…! Αυτός ο άνδρας έχει τον τρόπο και θα καταφέρει να σε ρίξει στο κρεβάτι, προτού καλά-καλά το καταλάβεις. Έχει ταλέντο στο φλερτ και σε παρασύρει γρήγορα με τους ευγενικούς τρόπους και τον αισθησιασμό του στα ερωτικά μονοπάτια και σε εξυψώνει σαν θηλυκό, τονώνοντας την αυτοπεποίθηση αλλά και τον ερωτισμό σου. Στο κρεβάτι, μπορεί να μην είναι ο επιβλητικός επιβήτορας, ο οποίος θα κάνει σεξ με πάθος και ορμητικότητα, έχει όμως έναν γλυκό, ρομαντικό και πολύ αισθησιακό τρόπο να σε ανεβάζει, δίνοντας λεπτομέρεια σε κάθε χάδι και σε κάθε κίνηση του, που είναι σαν να έχει καταστρώσει ένα καλά μελετημένο σχέδιο ερωτικής απόλαυσης. Μαζί του μπορείς να τα πας περίφημα, αρκεί μετά το σεξ να μην αρχίσεις να έχεις πολλές απαιτήσεις… Όπως είπαμε ήδη, το σεξ για αυτόν είναι απόλαυση και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μπει στην διαδικασία της απόφασης αν θα πρέπει να είστε μαζί… Άφησε λοιπόν τον χρόνο να κυλήσει, χωρίς να τον ρωτάς «Και τώρα τι γίνεται, είμαστε μαζί»; Γιατί τότε θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και θα εξαφανιστεί. Ένα ακόμα κόλπο για να τον εξιτάρεις ακόμα περισσότερο είναι τα τολμηρά, αισθησιακά εσώρουχα, των οποίων είναι λάτρης! Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσεις και το πιο πρόστυχο εσώρουχο, αλλά φρόντισε να έχεις ποικιλία… είναι κάτι που του αρέσει πολύ.

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέοντα, Τοξότη). 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε με τον άνδρα που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Σκορπιού… Μιλάμε για έναν άνδρα που είτε θα περνά περιόδους που είναι σεξομανής, είτε θα διανύει φάση που θα έχει απαρνηθεί το σεξ, γιατί έχει παθιαστεί με κάποια άλλη δραστηριότητα ή σκέψη, η οποία έχει απορροφήσει όλη την ενέργεια και το ενδιαφέρον του! Το σίγουρο είναι ότι μαζί του θα ζήσεις άκρως παθιασμένες ερωτικές στιγμές, το ερωτικό του ταμπεραμέντο θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να μην μπορείς να σκεφτείς κάτι διαφορετικό από το σεξ… Ε, ναι λοιπόν, αυτός ο άνδρας έχει το ταλέντο να κάνει μία γυναίκα να παρακαλά για το σεξ μαζί του! Πριν φτάσετε στο κρεβάτι, να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα ο οποίος έχει ιδιαίτερα γούστα στα ερωτικά του, είναι σκληρός, ατίθασος και με ιδιαίτερα φετίχ, που δεν είναι απαραιτήτως ιδιαίτερα… Το σεξ μαζί του έχει ποικιλία, μπορεί τη μία στιγμή να είναι αρκετά πρόστυχο, την άλλη όμως να έχει ανάγκη από κάτι πιο ρομαντικό και τρυφερό! Δεν θα σου αποκαλύψει όλα του τα χαρτιά και δεν θα σου ομολογήσει από την αρχή τα ερωτικά του γούστα, θα σε αφήσει εσένα να καταφέρεις να βρεις τα κουμπιά του… Ο άνδρας αυτός παίρνει επιβεβαίωση από την σεξουαλική επαφή, αν λοιπόν δεν ενδίδεις στις ερωτικές του προσταγές, ή στα ερωτικά του «θέλω», θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σε κάνει να αφεθείς πλήρως κοντά του και αν δεν το κάνεις… απλά θα βαρεθεί! Επίσης, έχει το «χούι» να τιμωρεί την γυναίκα που του κάνει ερωτικά «τσαλίμια», για αυτό λοιπόν να ξέρεις ότι οι στιγμές ερωτικού πάθους που ζεις μαζί του, μπορεί να γίνουν στιγμές ερωτικής αποχής, αν δεν είσαι μαζί του… τύπος και υπογραμμός!

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ)

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω).

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Το σεξ το έχει φιλοσοφήσει, το έχει αναλύσει και ξέρει τα πάντα γύρω από την ερωτική απόλαυση. Αυτός ο άνδρας λατρεύει αυτό το άθλημα και διψά για νέες ερωτικές εμπειρίες. Έτσι λοιπόν, όσο και να μεγαλώσει, όσο και να χορτάσει τον έρωτα, αυτός ο άνδρας πάντα θα αναζητά το καινούριο, πάντα θα ψάχνει μία νέα, μοναδική εμπειρία και φυσικά, θα θέλει στα σεξουαλικά του να αισθάνεται ελεύθερος, ότι δεν περιορίζεται από κανέναν και από τίποτα. Για να σε ρίξει στο κρεβάτι, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο… και αυτό είναι κάτι που το κατέχει και πάρα πολύ καλά μάλιστα. Με το χιούμορ, τα έξυπνα σχόλιά του, αλλά και με τον αυθορμητισμό του, θα σε κάνει να νιώσεις άνεση μαζί του και όταν τελικά καταλήξετε μαζί στο κρεβάτι, τότε θα καταλάβεις ότι αυτός ο άνδρας είναι πρωταθλητής στο σεξ! Έχει γνώση, εμπειρία, ξέρει ακριβώς πώς μπορεί να απογειώσει ερωτικά μία γυναίκα και, έστω και αν δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, τρυφερός ή ρομαντικός, έχει αυτόν τον παθιασμένο ενθουσιασμό, που θα σε κάνει να καίγεσαι από την φλόγα του πόθου. Όσο και να ταιριάξεις μαζί του σεξουαλικά, να ξέρεις ότι αυτό τον άνδρα δεν μπορείς να τον θεωρήσεις ποτέ δεδομένο… όσο εύκολα φουντώνει ερωτικά με μία γυναίκα, το ίδιο εύκολα μπορεί και να βαρεθεί και να ξεκινήσει και πάλι το κυνήγι νέων ερωτικών θηραμάτων, που θα εκτοξεύσουν και πάλι την ερωτική του λίμπιντο στα ύψη.

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο). 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ένας άνδρας με μεγάλες σεξουαλικές αντοχές, με τεχνική και με επιθυμία να έχει τον πλήρη έλεγχο στο κρεβάτι. Δεν θα σε αφήσει να πάρεις και πολλές πρωτοβουλίες πάνω στο σεξ, θα θέλει αυτός να κατευθύνει το παιχνίδι… Μαζί του μάλιστα, θα κάνεις σεξ μονάχα όταν ο ίδιος το παίρνει απόφαση και όσο και να προσπαθείς να τον δελεάσεις ή να τον ξεσηκώσεις, αν ο ίδιος δεν το βάλει στο μυαλό του, απλά θα τον παρακαλάς, χωρίς να έχεις καμία ανταπόκριση. Ο άνδρας που έχει τον Άρη του στον Αιγόκερω, είναι επιβήτορας, ξέρει πώς να κατακτήσει σεξουαλικά την γυναίκα που επιθυμεί και μετρά στο ενεργητικό του πολλές γυναίκες, που πραγματικά τους έμεινε αξέχαστος για τις ερωτικές επιδόσεις και τεχνικές του! Όπως το καλό κρασί, που γίνεται πιο γευστικό με τα χρόνια, έτσι και αυτός, περνώντας τα χρόνια, οι ερωτικές του επιδόσεις γίνονται καλύτερες και η σεξουαλική του ζωή γίνεται και πιο ενεργητική και ουσιαστική! Αν λοιπόν θέλεις πολύωρη ερωτική απόλαυση, τότε με αυτόν τον άνδρα πρόκειται να περάσεις πάρα πολύ καλά! Παρόλο που κάποιες στιγμές μπορεί να μπεις στις σκέψεις ότι δεν θα σου μείνει πιστός, αυτός ο άνδρας όταν κολλά ερωτικά με μία γυναίκα, δεν μπορεί να πάει με άλλη… Για να μπορέσει η σεξουαλική σας ζωή να είναι αρμονική, θα πρέπει να τηρείς πιστά τα ερωτικά του «θέλω» (αλλά και τις ερωτικές του διαταγές) και φυσικά, θα πρέπει να είσαι και λίγο αθώα στα ερωτικά σου, γιατί το αρέσει αυτός να είναι ο δάσκαλος του έρωτα!

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ). 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Τα θέλω όλα ή τίποτα, αυτό είναι το σλόγκαν που θα μπορούσε να περιγράψει την σεξουαλική συμπεριφορά του άνδρα, που έχει τον Άρη του στο ζώδιο του Υδροχόου! Αυτό σημαίνει ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που τη μία στιγμή δεν θα σε αφήνει σε ησυχία και θα θέλει να σε ξεμοναχιάζει… και την άλλη μπορεί να του φεύγει ο ερωτικός ενθουσιασμός και να απομακρύνεται. Ο άνδρας αυτός είναι της άποψης, πως τα καλύτερα γκολ γίνονται στα… φιλικά γήπεδα, έτσι λοιπόν μπορεί να έχει αρκετές φίλες, με τις οποίες δεν έχει ερωτικό δεσμό, αλλά είναι απλά σεξουαλικά φιλαράκια, που συναντιούνται πού και πού! Έχει αρκετά ανοιχτόμυαλες ιδέες για το σεξ και φυσικά δεν του αρέσουν ούτε τα ταμπού, ούτε οι προκαταλήψεις. Στο σεξ δεν υπάρχουν «πρέπει», κάνουμε ό,τι μας αρέσει, όποτε μας αρέσει και με τον τρόπο που μας αρέσει… αυτή είναι η άποψή του που θα πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να την έχεις, ώστε να μπορέσεις να ταιριάξεις μαζί του σεξουαλικά. Ποτέ μην θεωρήσεις ότι με ένα καλό κρεβάτι τον «έδεσες», ο άνδρας που έχει τον Άρη του στον Υδροχόο, είναι όπου φυσάει ο άνεμος… Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια της μεταξύ σας γνωριμίας, φρόντισε να είσαι λίγο επιφυλακτική και συγκρατημένη στο συναισθηματικό κομμάτι.

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια της Φωτιάς (Κριό, Λέων, Τοξότη). 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Είναι ένας ντροπαλός άνδρας, όμως μην μασάς από αυτό το σοβαρό και ήσυχο προφίλ του… Δεν είναι και τόσο συνεσταλμένος όσο δείχνει, άσε που… τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι! Αυτός ο άνδρας για να καταφέρει να σε ρίξει στο κρεβάτι, θα σου τάξει λαγούς με πετραχήλια, θα στήσει το πιο ρομαντικό σκηνικό, θα σε ξετρελάνει με τα ερωτικά του χάδια και θα νομίζεις ότι ζεις στιγμές από ρομαντική ταινία, που έχει αφήσει εποχή… Απόλαυσέ τον έρωτα μαζί του σε όλο του το μεγαλείο, αφέσου στο συναίσθημα της στιγμής, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν και το μετά… και φυσικά, μην βάλεις σε αυτόν τον άνδρα ποτέ δύσκολα. Όσο τρυφερός και συναισθηματικός και να είναι στα σεξουαλικά του, δεν του αρέσει όταν έρχεται στο στάδιο μίας σημαντικής απόφασης. Επιπλέον, αυτός ο άνδρας δύσκολα μπορεί να αντισταθεί σεξουαλικά σε έναν πειρασμό, για αυτό λοιπόν μην νομίζεις πως επειδή τον βλέπεις… ρομαντικούλη, απαραίτητα θα παραμείνει και πιστός. Έχει τον τρόπο του και ξεγλιστράει, θολώνει τα νερά και λέει τα ψεματάκια του, γιατί δεν του αρέσει να εκτίθεται…

Ιδανική ερωτική χημεία έχει με τις γυναίκες που έχουν τον Άρη ή την Αφροδίτη τους στα ζώδια του Νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ).

Τον ξεσηκώνουν οι γυναίκες που έχουν Άρη ή Αφροδίτη στα ζώδια της Γης (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω).

πηγή myastro.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X