ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο CR7 έγινε η αιτία για πτώση της Coca-Cola

Μετά την συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι Ουγγαρία - Πορτογαλλία.

newsroom must

Πολύ «μεγάλο» φαίνεται να είναι το influence, του Cristiano Ronaldo, για άλλη μια φορά, αφού η απόφασή του να εμφανιστεί στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα Ουγγαρία – Πορτογαλία χθες (15/06/21) – για τις ανάγκες του EURO2020, και να μετακινήσει δύο μπουκάλια της Coca-Cola, οδήγησε σε κατακόρυφη πτώση της μετοχής της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός star, μόλις κάθισε, πήρε τα δύο μπουκάλια του αναψυκτικού που βρισκόταν μπροστά του, τα μετακίνησε, δείχνοντας στους δημοσιογράφους ένα μπουκάλι νερό –εννοώντας ότι είναι καλύτερο.

Μετά από αυτό, οι σύμβουλοι της εταιρίας (Coca-Cola) είδαν την μετοχή της να πέφτει από τα 56,10 δολάρια σε 55,22 με την εμπορική αξία της εταιρίας να μετατρέπεται από 242 σε 238 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον ‘Guardian’.

Με την εταιρία –που είναι ταυτόχρονα ένας από τους επίσημους χορηγούς του EURO να σχολιάζει ότι «ο καθένας δικαιούται να έχει προτιμήσεις για το τι πίνει, όπως υπάρχουν διαφορετικά γούστα και ανάγκες».

Ενώ από την άλλη εκπρόσωπος της διοργάνωσης τόνισε ότι, στις συνεντεύξεις τύπου προσφέρεται εκτός από την Coca-Cola, Coca-Cola Zero και νερό.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X