ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μεγάλη ένταση προκάλεσε η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε ελληνικό περιοδικό, και σχολιάστηκε έντονα από την ομάδα του Πρωινού και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του My style rocks, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του People, και οι δηλώσεις της προκάλεσαν δυσαρέσκεια. 

Η δήλωση της Κωνσταντίνας: ''Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτα δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Σε κανέναν δεν δίνεται κάτι μόνο για τα ωραία του μάτια'', ήταν αρκετή για να κάνει τον Ουγγαρέζο να ξεσπάσει εναντίον της. 

«Πού είναι η διάρκεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Μία εκπομπή την είχε λόγω καλών σχέσεων και μία επειδή την αντάλλαξε με τη συμμετοχή της στο Survivor. Εγώ φεύγω, πάω να ξαναδώ τα ωραία μάτια της Σπυροπούλου. Εδώ δεν υπάρχει καμία σωτηρία, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει. Αν μου έκανε αυτή τη δήλωση θα της έλεγα: «Σοβαρά μιλάς; Αλήθεια τώρα το λες αυτό»;

Πώς ξεκίνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Ήταν μοντέλο προσώπου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μετά την βλέπουμε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού. Εκεί υπάρχει η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ξαφνικά εξαφανίζεται. Μετά υπάρχει μια απότομη ανέλκυση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha και όσο προχωρούν τα πράγματα φεύγουν συνεργάτες εν μία νυκτί και ο σταθμός τη στηρίζει για χρόνια. Κι έρχεται τώρα η Κωνσταντίνα και λέει ότι δεν της ήρθαν ουρανοκατέβατα. Με ποιο κάστινγκ πέρασε η Κωνσταντίνα; Με ποιο δοκιμαστικό; Με ποιο βιογραφικό;», είπε έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS