ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ο εντυπωσιακός γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη

Ένα σύγχρονο παραμύθι βασισμένο όμως στις παραδόσεις φαίνεται να διανύουν αυτές τις μέρες η Άννα Μαρία Βασιλειάδη και ο Γιώργος Μαρκίδης αφού ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Με ένα pre-wedding party που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Σεμπτεβρίου σε ταβερνα στο Όμοδος, οδηγήθηκαν το Σάββατο 8 Σεμπτεβρίου στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 4 η ώρα το απόγευμα στο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.

Η νύφη επέλεξε off shoulder ρομαντικό φόρεμα με δαντέλα και μακρύ πέπλο, που της ταίριαζε απόλυτα δείχνοντας εντυπωσιακή και ευτυχισμένη. Ο γαμπρός επέλεξε κλασσικό και διαχρονικό κοστούμι στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου.


 
Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Οίνου Γη Οινοποιείο όπου εκεί το ζευγάρι υποδέκτηκε αγαπημένους φίλους από την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό σε μια τοποθεσία που θύμιζε παραμύθι. Πολλά λουλούδια, κεριά αλλά και υπέροχος φωτισμός έκαναν την ατμόσφαιρα να δείχνει μαγευτική. Ιδιαίτερα φαγητά, και λουκούμια La Patisserie ικανοποίησαν γευστικά όλους τους καλεσμένους.
 
Εκεί είδαμε και την Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη, Μαρία Ιωάννου, την make up artist Iλόνα, την Ήβη Κυπριανού αλλά και άλλους πολλούς από την κοσμική ζωή της Κύπρου να είναί δίπλα στο ζευγάρι. 
 
Στην συνέχεια η μουσική δυνάμωσε, τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό,  το party ξεκίνησε και είδαμε την Άννα Μαρία Βασιλειάδη να επιλέγει μίνι φόρεμα με κρόοσσια Anice και να χορεύει μαζί με τον σύζυγο της το Fuego, ξεσηκώνοντας και όλους τους καλεσμένους τους.

Στο τέλος της βραδιάς το ζευγάρι επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στους καλεσμένους του αφού εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη. Μάλιστα το ζευγάρι τραγούδησε μαζί του το «Υπήρχες Πάντα» δείχνοντας πως ο έρωτας τους είναι μεγάλος.

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι πάντα ευτυχισμένοι όπως ήταν την συγκεκριμένη βραδιά και να ζήσουν όλα τους τα όνειρα μαζί και αγαπημένοι!

Διαβάστε επίσης:

Στο παραδοσιακό pre wedding party της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη και του Γιώργου Μαρκίδη

Aννα-Μαρία Βασιλειάδη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το υπέροχο pre wedding party

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση