ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια μέσα από φωτογραφίες

O Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Η τελετή ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου, σμε περίπου 100 καλεσμένους, κυρίως στενούς συγγενείς και φίλους του ζευγαριού.


Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, η Εύα Αντωνοπούλου και η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη.

Κουμπάροι ήταν ο Ηλίας Καντζούρης -φίλος του Κικίλια- και η σύζυγός του, Έμη, καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού. Την Μπαλατσινού συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της Μάξιμος ενώ η ίδια έλαμπε στο νυφικό που είχαν επιμεληθεί ο οίκος Zeus & Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη - η οποία ξεχώρισε ανάμεσα στους καλεσμένους.




Η Μαρέβα Μητσοτάκη

Οι μπομπονιέρες δεν είχαν κουφέτες αλλά είχαν μικρά ανθή και καρπούς λεβάντα, ενώ υπήρχε δεμένό ένα κουδουνάκι εις ανάμνηση του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά στα Πριγκιπονήσια. 




Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα






Μετά το μυστήριο, δεν ακολούθησε κάποια δεξίωση ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν λιχουδιές από τα χέρια του Στέλιου Παρλιάρου και finger food, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.




NEWS: Τελευταία Ενημέρωση