ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Δέσποινα Άσπρου

O τρόπος που ένα εστιατόριο με 3 αστέρια Michelin φρόντισε να τηρούνται κοινωνικές αποστάσεις, εντυπωσιάζει!

Οι επιχειρηματίες όλου του κόσμου, αυτή την στιγμή, με αφορμή την άρση του lockdown που ξεκίνησε σε πολλές χώρες, προσπαθούν να βρουν πρωτότυπους τρόπους ώστε να γεμίσουν ξανά τα μαγαζιά τους και παράλληλα, να τηρήσουν τις κοινωνικές αποστάσεις που απαιτούνται. Και ενώ οι ιδέες είναι πολλές, ένα εστιατόριο τριών αστεριών Michelin στην Βιρτζίνια έκανε την διαφορά και φρόντισε να τοποθετήσει στα μισά τραπεζάκια του κούκλες!

Ο λόγος για το πανδοχείο-ξενοδοχείο Inn at Little Washington που βρίσκεται περίπου μισή ώρα δυτικά της Washington και όπως δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου του στο CNN, αυτές τις μέρες προσπαθούν με κάθε τρόπο να ετοιμαστούν για την επαναλειτουργία τους και να προσφέρουν μια πλήρη εμπειρία δείπνου που θα συμμορφώνεται με τα νέα μέτρα για την διατήρηση της ασφάλειας των πελατών.

«Είχα πάντα ένα θέμα με τις κούκλες αυτές – ποτέ δεν παραπονιούνται για τίποτα και μπορείς να διασκεδάσεις, ντύνοντάς τες» δήλωσε ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Patrick O'Connell. Το εστιατόριο ανέφερε επίσης πως οι εν λόγω κούκλες θα ποζάρουν ως ζευγάρια ντυμένα σε στιλ της δεκαετίας του ‘40 προκειμένου να αποδώσουν τον εορτασμό για το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θα κάθονται σε τραπέζια μεταξύ των πελατών προκειμένου να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση και θα προσφέρουν γέλιο στους καλεσμένους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Inn at Little Washington (@innatlittlewash) on

Παρόμοιο concept στήθηκε και σε ένα cafe - εστιατόριο της Λιθουανίας, με μόνη διαφορά το ότι οι κούκλες θα είναι ντυμένες με σύγχορνα ρούχα - δημιουργίες Λιθουανών σχεδιαστών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alba Chiara (@belli_liberi) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ