ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

O Jay - Z πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ για τον ράπερ Meek Mill ''Free Meek''

Το Amazon Prime κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης των ΗΠΑ από τη σκοπιά του ράπερ, Meek Mill με τίτλο «Free Meek».

Στο τρέιλερ εμφανίζεται ο υπεύθυνος παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς, ράπερ Jay-Z, ο οποίος μαζί με τον Mill ξεκίνησε την πρωτοβουλία Alliance Reform με στόχο την αναθεώρηση του αμερικανικού συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, την επανεξέταση της δικαστικής επιτήρησης και της αποφυλάκισης υπό όρους.

Η σειρά ρίχνει φως στη σύλληψη του Mike Mill το 2017 και το ενδεχόμενο διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα της πολιτείας της Φιλαδέλφειας.

Στη σύνοψη της σειράς αναφέρεται: «Τα ντοκιμαντέρ καταγράφουν τη μετεξέλιξη του Meek Mill από ράπερ με επιτυχίες στα charts σε ισχυρό πρόσωπο της μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης».

«O Meek, η οικογένειά του και η νομική του ομάδα αγωνίζονται για την ελευθερία του ερευνώντας εκ νέου μια υπόθεση γεμάτη κατηγορίες διαφθοράς».

Η συνεχιζόμενη μάχη του Meek Mill με το νομικό σύστημα ξεκίνησε όταν ήταν 19 ετών και συνελήφθη για πρόταξη όπλου κατά τη διάρκεια εφόδου για ναρκωτικά μια ιστορία που το τρέιλερ θέτει υπό αμφισβήτηση. Καταδικάστηκε το 2008, με προεδρεύουσα τη δικαστή Τζένις Μπρίνκλεϊ.

Μετά από πάνω από μια δεκαετία, καθώς και μια σειρά παραβιάσεων των όρων της αποφυλάκισης, συμπεριλαμβανομένης της παράλειψης να ενημερώσει το δικαστήριο ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει εκτός Φιλαδέλφειας, ο ράπερ συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2017 επειδή έκανε σούζα με dirt-bike στη Νέα Υόρκη. Παρά την απόρριψη της ίδιας της κατηγορίας, η δικαστής Μπρίνκλεϊ καταδίκασε τον Meek σε φυλάκιση δύο έως τεσσάρων ετών για παραβίαση της υπό όρους αποφυλάκισης. Η σοκαριστικά υπερβολική ποινή συσπείρωσε τους υποστηρικτές του ράπερ γύρω από το hashtag #FreeMeek.

«Αποφάσισα να βοηθήσω άλλους που δεν έχουν φωνή» αναφέρει ο ράπερ στο τρέιλερ της σειράς που προβλήθηκε τη βραδιά απονομής των BET Awards.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

Ο Meel ζήτησε και πέτυχε ακρόαση από άλλον δικαστή που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο στο πλαίσιο των προσπαθειών για ακύρωση της ποινής σε βάρος του.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Jay - Z  |  Free Meek  |  trailer  |  ράπερ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση