ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

Οι φωτογραφίες του με την συζυγό του Jill.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Joe Biden, δείχνει ότι προσπαθεί με όσο ελεύθερο χρόνο του απομένει, να γυμνάζεται και να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του μοιραζόμενος μικρές μοναδικές στιγμές, ειδικά όταν οι ημέρες σηματοδοτούνται από γιορτές, όπως τα γενέθλια της συζύγου του Jill.

Έτσι, ο ίδιος, άφησε για λίγο τον Λευκό Οίκο και πήρε την γυναίκα του στο αγαπημένο της εξοχικό στο Delaware για να γιορτάσουν τα 70α της γενέθλια, κάνοντας ποδηλασία.

Οι δύο έκαναν την βόλτα τους στο Gordon’s Pond Trail, που παρ’ όλα αυτά δεν ήταν κλειστό για το κοινό, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία, με αποτέλεσμα οι περαστικοί να εύχονται στην Πρώτη Κυρία για τα γενέθλιά της.

Με το ταξίδι τους να σηματοδοτεί την πρώτη «έξοδο» από τον Λευκό Οίκο μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ. Πάντως αυτό που διακρίνουμε τόσο από τις φωτογραφίες όσο και από τα βίντεο, είναι ότι και οι δύο απόλαυσαν την βόλτα τους – πάντα συνοδευόμενοι από ανθρώπους της προσωπικής τους ασφάλειας.

Από την άλλη, το εξοχικό τους, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι παραθαλάσσιο και είχε αγοραστική αξία περίπου 2,7 εκατομμύρια δολάρια το 2017 και το είχαν αγοράσει μετά από μια συμφωνία για συγγραφή βιβλίων του Joe Biden, αξίας 8 εκατομμυρίων που είχαν κλείσει με την σύζυγό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ