ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Και στις έξι Πολιτείες οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι ο Joe Biden θα ήταν καλύτερος στη διαχείριση της πανδημίας

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Joe Biden προηγείται και στις έξι κρίσιμες Πολιτείες του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού Προέδρου Donald Trump, αν και με οριακή διαφορά σε ορισμένες από αυτές, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του πρακτορείου Reuters και της εταιρείας Ipsos.

Στη δημοσκόπηση συμμετέχουν πιθανοί ψηφοφόροι από έξι αμφίρροπες Πολιτείες: Ουισκόνσιν, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν, Βόρεια Καρολίνα, Φλόριντα και Αριζόνα, οι οποίες εκτιμάται ότι θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην εκλογή του προέδρου.

Στο Μίσιγκαν, ο Biden διατηρεί άνετο προβάδισμα, με ποσοστό 51% έναντι 43% για τον Trump. Το 22% των ερωτηθέντων είπε ότι έχει ήδη ψηφίσει. Στη Βόρεια Καρολίνα, ο Biden συγκεντρώνει ποσοστό 48%, μόλις μία μονάδα περισσότερη από τον Trump (47%). Την προηγούμενη εβδομάδα οι δύο υποψήφιοι συγκέντρωναν το ίδιο ποσοστό, 47%. Το 12% έχει ήδη ψηφίσει. Στο Ουισκόνσιν, ο Biden έχει ποσοστό 51% έναντι 44% για τον Trump.

Το 20% έχει ήδη ψηφίσει. Τα ίδια ακριβώς ποσοστά (51% έναντι 44%) συγκεντρώνουν οι δύο υποψήφιοι και στην Πενσιλβάνια, όπου όμως έχει ψηφίσει μόνο το 6%.

Στη Φλόριντα, όπου στην προηγούμενη δημοσκόπηση λάμβαναν και οι δύο 47%, σήμερα το ποσοστό του Biden έχει ανέβει στο 49% ενώ του Trump μειώθηκε κατά δύο μονάδες, στο 45%. Το 7% έχει ήδη ψηφίσει. Στην Αριζόνα, ο Biden αυξάνει κατά μία μονάδα τη διαφορά, φτάνοντας στο 48% έναντι 46% του Trump. Το 3% έχει ήδη ψηφίσει.

Και στις έξι Πολιτείες οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι ο Joe Biden θα ήταν καλύτερος στη διαχείριση της πανδημίας και ο Donald Trump στη διαχείριση της οικονομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ