ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έτσι θα είναι ο καιρός αυτό το ΣΚ

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας από τη Δευτέρα δυνατό να είναι αυξημένες.

newsroom must

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή ασθενής χαμηλή πίεση θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας από τη Δευτέρα δυνατό να είναι αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι το πρωί μερικώς συννεφιασμένος και νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές να σημειωθούν λίγες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Αργότερα, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, στα προσήνεμα, μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μέχρι το μεσημέρι κυρίως αίθριος και σχετικά θερμός, ενώ σταδιακά το απόγευμα θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες νωρίς το βράδυ αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Αργότερα, κυρίως προς τις αυγινές ώρες, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες και με τα φαινόμενα να εξασθενούν από το μεσημέρι και μετά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και περαιτέρω άνοδο τη Δευτέρα, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση αλλά θα παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση