ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Kanye West σκοπεύει να καλύψει τις σπουδές της κόρης του George Floyd

Μια κίνηση που μας εντυπωσίασε και 2 εκατομμύρια δολάρια για καλό σκοπό

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί οι φήμες τα τελευταία εικοσιτετράωρα να θέλουν τον Kanye West προβληματισμένο αφού όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ ο γάμος του με την Kim Kardashian δεν πάει τόσο καλά όσο νομίζαμε, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να αφήνει τα προσωπικά του προβλήματα για λίγο στην άκρη και να ασχολείται με όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στον πλανήτη μας.

Ο γνωστός ράπερ, εν μέσω του παγκόσμιου κινήματος για τον άδικο θάνατο του George Floyd και του ρατσισμού που δέχονται οι μαύροι στην Αμερική, αποφάσισε να δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια του Floyd, ώστε όταν μεγαλώσει η κόρη του να μπορέσει να σπουδάσει. 

Αναλυτικότερα, η δωρεά περιλαμβάνει χρηματοδότηση για νομικές αμοιβές για την υπόθεση Floyd καθώς και για τη στήριξη επιχειρήσεων μαύρων, που βρίσκονται σε κρίση στην πατρίδα του στο Σικάγο και σε άλλες πόλεις. 

Αναφερόμενος στο γεγονός, εκπρόσωπος του West είπε πως ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό σχέδιο για να καλύψει πλήρως τα δίδακτρα του κολεγίου για την 6χρονη, κόρη του George Floyd, Gianna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bxblack (@bxblk) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X