ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης και η Χρύσια Γεωργίου μιλούν για το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show

Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στο 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show μάς μιλούν για το τι θα δούμε τη λαμπερή βραδιά και κάνουν την επίσημη πρώτη φωτογράφιση στη νέα υπερσύγχρονη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Μαζί με το κατάστημα Toi&moi, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα μάς παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση μόνο σκοπό έχει να δώσει ελπίδα. Για ακόμη μία χρονιά, το Beautiful People αποδεικνύει ότι δεν είναι απλά το περιοδικό που εμπιστεύονται οι celebrities, αλλά πρωτοπορεί και μέσω της μόδας παράγει κοινωνικό έργο, προσφέροντας €5.000 στους μικρούς ήρωες του Παιδογκολογικού Ιδρύματος Ελπίδα.

Του Νικόλα Φωτίου για το περιοδικό Beautiful People

CONSTANTINOS

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012, με την επιστροφή του από την Ιταλία όπου και σπούδαζε. Από τότε, ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης έχει δώσει σπουδαία δείγματα γραφής, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο τις συλλογές του για Άνοιξη-Καλοκαίρι και Φθινόπωρο-Χειμώνα αντίστοιχα. Στο 3ο Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show θα μάς παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα από τη festive συλλογή του. Η συλλογή θα αποτελείται κυρίως από μονοχρωμίες και shiny υφάσματα, λαμέ, παγιέτες και τα συναφή. Αυτό που χαρακτηρίζει τη δουλειά του είναι η πολυμορφία κι αυτό είναι κάτι που θα το δούμε και στην παρουσίαση της συλλογής του στις 28 Νοεμβρίου. Πολλές ήταν οι στιγμές που ξεχωρίζει από την καριέρα του στον χώρο της υψηλής ραπτικής, εντούτοις, θυμάται με αγάπη τη συνεργασία του με την Κάτια Δανδουλάκη τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Ο φιλανθρωπικός σκοπός του The Charity Show ήταν η αφορμή προκειμένου να πει αμέσως το «ναι», στηρίζοντας έτσι τους μικρούς μας ήρωες στο Παιδοογκολογικό.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
Η οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε με πολλή αγάπη το 1997 με την ιστορία του κοσμηματοπωλείου να μάς παίρνει πολλά χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, η ενασχόληση της οικογένειας με το κόσμημα ξεκίνησε από το μακρινό 1967 από τη γιαγιά και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η Χρύσια Γεωργίου, η οποία έχει ειδικευτεί στη γεμολογία και, πιο συγκεκριμένα, στη βαθμολογία των διαμαντιών, συνεχίζει επάξια την παράδοση που ξεκίνησε η γιαγιά της και μαζί με τη μητέρα της, Ελένη, μεγαλουργούν στο γυναικείο κόσμημα, έχοντας ως πρώτο μέλημά τους το στυλ και την ανάδειξη της γυναικείας κομψότητας. Στο The Charity Show θα δούμε την καινούργια συλλογή που έχει ως έμπνευση τη βυζαντινή τέχνη και αποτελείται από πολύτιμους λίθους, όπως ζαφείρια, σμαράγδια, τουρμαλίνες και ρουμπίνια. Επίσης, μάς παρουσιάζουν πραγματικά μαργαριτάρια που είναι και το trend της εποχής και, γενικά, κοσμήματα που αφορούν και αναδεικνύουν τη σύγχρονη γυναίκα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση