ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πάντα δίνει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, αφού αποφεύγει τα τετριμμένα μιλώνρας για πολύ προσωπικά θέματα και όχι μόνο.

Στο protagon έδωσε συνέντευξη ο ηθοποιός και αποκάλυψε τις φοβίες του. Μίλησε για τον θάνατο αλλά και την φυσική εξαφάνισή του.

Επίσης ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως φοβάται μην φύγει από τη ζωή χωρίς να αφήσει κάτι πίσω του, κάτι σημαντικό. Όλα αυτά τα ερωτήματα, προέκυψαν ύστερα από μια ταινία που είχε δει ως παιδί μαζί με τον πατέρα του.

«Όταν ήμουν παιδί, φοβόμουν πολύ τον θάνατο. Τον δικό μου θάνατο, τη φυσική μου εξαφάνιση. Στα 11 μου, είχα δει με τον πατέρα μου, σε ένα θερινό σινεμά, το «All That Jazz» και ταυτίστηκα απολύτως με τον 50χρονο ήρωα, του οποίου οι δύο φόβοι ήταν ο θάνατος και το να είναι συνηθισμένος, να μην είναι κάτι ιδιαίτερο, κάτι ξεχωριστό. Αυτή η ταινία, στα 11 μου, αποτέλεσε τομή σε όλη τη μετέπειτα ζωή μου. Τώρα πια, έχω αρχίσει να συμφιλιώνομαι με αυτούς τους δύο φόβους μου. Κυρίως, γιατί ξέρω πως και οι δύο θα αποδειχτούν αληθινοί»,εξομολογήθηκε στο Protagon.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ