ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ο Lewis Hamilton ανακηρύχθηκε “ιππότης” από τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο λόγος που πλέον φέρει τον τίτλο ''Sir''

newsroom must

Μπορεί ο Δεκέμβριος να βρήκε τον Lewis Hamilton γκαντέμικα αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο ο ίδιος ξεπέρασε την νόσο... και κατάφερε μέσα στον μήνα να κατακτήσει το έβδομο παγκόσμιο πρωτάθλημα για αυτόν στην F1 και να στεφθεί "ιππότης" από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την The Sun ο Hamilton μετά την νίκη του έγινε “Sir” και με αυτό τον τρόπο έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μεγάλης Βρετανίας την πρωτοχρονιά.

Να σημειώσουμε πως ο ο Hamilton, ο οποίος πλέον ξεπέρασε σε νίκες τον «θρύλο» της F1, Michael Schumacher και πρόσφατα κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα, το 7ο ισοφαρίζοντας σε κατακτήσεις τον Γερμανό πρώην οδηγό της Ferrari γίνεται πλέον το έκτο άτομο από την οικογένεια της Formula 1 που χρίζεται ιππότης. Έχουν προηγηθεί οι Sir Stirling Moss, Sir Jackie Stewart και Sir Jack Brabham, καθώς και οι συνιδρυτές της Williams, Sir Frank Williams και Sir Patrick Head.   

Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η μόνη διάκριση για τον Hamilton το 2020. Ο ίδιος έλαβε ήδη το βραβείο «Αθλητή της Χρονιάς» στα Βραβεία Laureus, επιλέχθηκε ως προσωπικότητα της χρονιάς από το BBC και Game Changer της χρονιάς από το GQ ενώ το περιοδικό TIME τον συμπεριέλαβε στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση