ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Ο Λιγνάδης αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις της ανακρίτριας

Αναφορικά με τις κατηγορίες για τους δύο βιασμούς.

newsroom must

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, μεταφέρθηκε σήμερα (08/07) το πρωί ενώπιων της ανακρίτριας, από τις φυλακές της Τρίπολης όπου και έχει προφυλακισθεί, με σκοπό να δώσει απαντήσεις αναφορικά με τις 2 νέες καταγγελίες που κατατέθηκαν εις βάρος του για υποθέσεις βιασμού.

Ο ίδιος, φαίνεται να έμεινε στο γραφείο του ανακριτή μόνο για μισή ώρα, καθώς αρνείτο να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας. Με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, να παραδίδει στην ανακρίτρια, ένα συμπληρωματικό υπόμνημα και την διαδικασία να ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ. Ενώ ο Λιγνάδης ζήτησε για άλλη μια φορά κατά αντιπαράσταση εξέταση.

Ταυτόχρονα ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε «Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της».

Ενώ λίγο νωρίτερα, κατά την άφιξή τους στο γραφείο της ανακρίτριας ο ίδιος είχε σχολιάσει «Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας».

Στην προσπάθειά του να απαντήσει για τις κατηγορίες που βρίσκουν συνεχώς τα φώτα της δημοσιότητας εναντίων του Λιγνάδη απαντά «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού. Ο Δημήτρης Λιγνάδης, έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Ενώ κλείνοντας, ανέφερε ότι δεν περιμένει τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται ακόμη στα χέρια της ανακρίτριες, αλλά ελπίζει «ως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση