ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

«Ο Λιγνάδης εξιστορούσε εδώ και χρόνια τις φαντασιώσεις του»

Κλέων Γρηγοριάδης: ''Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάση του Δημήτρη Λιγνάδη θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο''

newsroom must

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή για την υπόθεση του ηθοποιού - σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη με αφορμή την αναφορά του βουλευτή του ΜέΡΑ 25, Κλέωνα Γρηγοριάδη καθώς αποκάλυψε στη Βουλή ότι ήταν αυτήκοος μάρτυρας των ανατριχιαστικών φαντασιώσεων του Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο διευκρίνισε πως «δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε… Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής θέλησε να διευκρινίσει παλαιότερη τοποθέτησή του κατά την οποία υποστήριξε για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου πως «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι «ο Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις» και απαντώντας στον Αδωνη Γεωργιάδη που τον ρώτησε για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια δεν προχώρησε σε καταγγελία.

Τότε, ο Κλέωνας σύμφωνα με το gazzetta.gr ανέφερε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλλαμε».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση