ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Λιγνάδης, το σπίτι πρώην υπουργού και οι συμβουλές από νομικούς

newsroom must

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του in.gr, o Δημήτρης Λιγνάδης έφυγε από το σπίτι του στο Μεταξουργείο και βρίσκεται στην κατοικία φίλων του για να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή και να συμβουλευτεί νομικούς σε περίπτωση που πρέπει να καταθέσει για τις καταγγελίες που αφορούν στο πρόσωπό του.

Οι πληροφορίες του in.gr θέλουν τον σκηνοθέτη και ηθοποιό να είναι σε οικία πρώην υπουργού, που έχει σχέση με τον χώρο του πολιτισμού, δεν σχετίζεται με τον χώρο της δεξιάς και δεν έχει καμιά σχέση με τη σημερινή κυβέρνηση. Αρκετά άτομα από τον χώρο του θεάτρου δήλωσαν τη σιγουριά τους για την παρουσία του Λιγνάδη στο συγκεκριμένο σπίτι.

Όσον αφορά στις καταγγελίες κάτω από το όνομά του, φαίνεται να υπάρχουν δύο καταγγελίες για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη, ενώ υπάρχει κατάθεση γυναίκας που επιβεβαιώνει κάποια από τα γεγονότα με την ίδια να φέρεται να ξέρει ακόμα άλλες δύο περιπτώσεις που δεν έχουν παραγραφεί.

Ο Γιώργος Λιγνάδης την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου μετά από τη συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη δήλωσε: «Θα κινηθώ ανάλογα με αυτό που θα πάρω στα χέρια μου. Να ξέρω τι έχω απέναντι μου και θα προσπαθήσω πάντοτε μέσα σε θεσμικά πλαίσια, με πολύ μεγάλη ειλικρίνεια και με όση ψυχραιμία μπορώ να διαθέσω». «Φυσικά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Όλοι μας πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη. Φυσικά. Εννοείται όταν λέω λαϊκό δικαστήριο εννοώ ότι ακούω και εγώ πράγματα, διαβάζω πράγματα με ενημερώνουνε για πράγματα που δεν το πίστευα ποτέ ότι θα τα ακούσω και αυτό φτιάχνει ένα κλίμα, ξέρετε και ένα κλίμα τεράστιο απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ουσιαστικά μόνος του. Εγώ δεν έχω μια στρατιά από πίσω μου» είπε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X