ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Μάρκος Σεφερλής υποστήριξε την Χρυσούλα Διαβάτη!

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους ανθρώπους που έχει δεχτεί έντονη κριτική για το ταλέντο του στην παρουσίαση, καθώς είναι ηθοποιός!

Ωστόσο, ο Μάρκος το πρωί της Τρίτης σχολίασε την κόντρα της Χρυσούλας Διαβάτη και του Σάκη Ρουβά με το δικό του τρόπο, χωρίς να πάρει ξεκάθαρα το μέρος κάποιον από τους δύο.

«Σίγουρα την είδηση Σάκης Ρουβάς αρχαίο δράμα σου κάνει κάπως έτσι με την πορεία που έχει έως τώρα... Από το καλοκαίρι που ακούστηκε ότι θα παίξει στις Βάκχες έγινε ένα σούσουρο "μα πως είναι δυνατόν", δεν είδα την παράσταση δεν έχω άποψη. Η Χρυσούλα από την άλλη έχει μία ιστορία στο θέατρο, έχει καταθέσει την ψυχή της... Ήταν λογικό να είναι αυτή η αντίδρασή της... Ο καθένας εκφράζεται με όποιο τρόπο θέλει, αν βέβαια είναι καλός το αποδεικνύει το ίδιο το σανίδι ή ο ίδιος ο χώρος τον οποίο επιδίδεται ο καθένας. Συμφωνώ και με τους δύο. Με την αντίδραση της Χρυσούλας Διαβάτη που έχει κάνει τόσα και το βραβείο μπορεί να της ήρθε μετά από τόσα χρόνια και ο Ρουβάς με μία εμφάνιση του στο αρχαίο δράμα απέσπασε το βραβείο Εντάξει, λογική η αντίδραση της» είπε ο παρουσιαστής, ενώ η Χριστίνα Πολίτη χαρακτήρισε την κ. Διαβάτη αγενέστατη και πως θα μπορούσε να μην παραλάβει το βραβείο, να μην ανέβει στην σκηνή και να μην κάνει «ρόμπα» τον Σάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση