ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Musk εκτόπισε τον Zuckerberg από τη χρυσή «τριάδα» των δισεκατομμυριούχων

Από τις αρχές του έτους, οι μετοχές της Tesla έχουν ανατιμηθεί περίπου 500%

Ακόμη πλουσιότερος χάρη στο ξέφρενο ράλι της μετοχής της Tesla κατάφερε να γίνει ο Elon Musk, με τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο να υποσκελίζει τον Mark Zuckerberg του Facebook και να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην κατάταξη των πλουσιοτέρων επιχειρηματιών στον κόσμο.

Σύμφωνα με το CNN που επικαλείται τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, η περιουσία του Elon Musk, ανέρχεται στα 115 δισ. δολάρια, με την αύξηση της περιουσίας του να οφείλεται στα κέρδη 12% της μετοχής της Tesla στη συνεδρίαση της Δευτέρας. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla είναι πλέον ο τρίτος πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο, μετά τον Bill Gates και τον Jeff Bezos.

Η «χρυσή πεντάδα» των δισεκατομμυριούχων διαμορφώνεται πλέον ως εξής: Jeff Bezos, Bill Gates, Elon Musk, Mark Zuckerberg και Bernard Arnault του ομίλου πολυτελών ειδών LVMH.

Aπό τις αρχές του έτους, οι μετοχές της Tesla έχουν ανατιμηθεί περίπου 500%, με τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας στα 475 δισ. δολάρια. Ο Μασκ κατέχει περισσότερο από το 18% των μετοχών της Tesla, και αποτελεί τον μεγαλύτερο μέτοχο.

Πηγή: Η Καθημερινή

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση