ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Jean με plain t-shirt, αθλητικά και statement σκουλαρίκια
 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

newsroom must

Μετά από σχεδόν 2 μέρες στο νοσοκομείο, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς πήρε σήμερα (18/08) εξιτήριο από την «Αγία Όλγα», όπου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα λόγο ισχαιμικού επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Δευτέρας (16/08) και ενώ παρακολουθούσε τις εξελίξεις με τις πυρκαγιές στην Κερατέα και στα Βίλια, ο ίδιος, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία, και αποφάσισε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθούν δυο στεντ και να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ενώ μετά τις επαναληπτικές εξετάσεις που έγιναν σήμερα, ο ίδιος πήρε εξιτήριο, με το νοσοκομείο να αναφέρει στην ανακοίνωσή του «Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση