ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο Obama μιλά για τον σύντροφο της κόρης του και οι δηλώσεις του είναι επικές

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως δεν ήθελε να τον συμπαθήσει

newsroom must

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν η κόρη σου φτάνει στην ηλικία των 22 ετών και πρέπει να μιλήσεις δημόσια για τον σύντροφό της δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο... αφού πάμε στοίχημα πως εξακολουθείς να αρνήσαι ότι μεγάλωσε. Λογικό. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και με τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής αφού κατά την διάρκεια των δηλώσεών του δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν ήθελε να συμπαθήσει τον σύντροφο της 22χρονης Malia. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πρόσφατα, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής κλήθηκε να μιλήσει στο podcast του Bill Simmons για την περίοδο που πέρασε μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι λόγω της καραντίνας... και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στηνσ χέση της κόρης του.

«Νομίζω ότι, όπως πολλές οικογένειες, περάσαμε τον πρώτο μήνα παίζοντας παιχνίδια κάθε βράδυ και απολαμβάνοντας καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κάνοντας κατασκευές. Και σιγά-σιγά,  ξέρετε, τα παιδιά άρχισαν λίγο να μας βαριούνται. Η καλύτερη στιγμή ήταν ίσως όταν προσπαθήσαμε να μάθουμε στη Malia και τη Sasha, και το αγόρι της Malia που έμεινε μαζί μας για κάποιο διάστημα, να παίζουν χαρτιά» ανέφερε σχεδόν αυθόρμητα  και αναφερόμενος σε αυτόν πρόσθεσε: «Είναι Βρετανός... ένας υπέροχος νεαρός άντρας, και κάπως κόλλησε μαζί μας γιατί υπήρχε ένα θέμα με τη visa του και μία δουλειά που είχε κανονίσει. Οπότε τον φιλοξενήσαμε σπίτι μας και δεν θέλαμε να τον συμπαθήσουμε, αλλά είναι πολύ καλό παιδί».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Malia Obama (@the.malia.obama)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση