ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte δεν θα παρευρεθούν στην κηδεία του Φίλιππου

Αυτός είναι ο λόγος.

newsroom must

Η είδηση της τελευταίας στιγμής φαίνεται να είναι η απουσία των τριών παιδιών του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, από την κηδεία του προπάππου τους πρίγκιπα Φίλιππου.

Τα τρία παιδιά, κυρίως όμως ο πρίγκιπας George ( τρίτος στην σειρά διαδοχής) και η πριγκίπισσα Charlotte (τέταρτη στη σειρά) είχαν κοντά τους τον προπάππο τους, ο οποίος συχνά τους επισκεπτόταν και δεν έχανε την ευκαιρία να παίξει μαζί τους. Αλλά και εισχωρώντας σε ένα μαγικό κόσμο, βολτάροντας με την αγαπημένη του άμαξα.

Την λεπτομέρεια μοιράστηκε με τον κόσμο ο πρίγκιπας William μέσα από την τιμητική επιστολή που έγραψε για τον θάνατο του Φίλιππου λέγοντας «Η εκατοντάχρονη ζωή του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία -στη χώρα και στην Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα, στην οικογένειά μας. Αισθάνομαι τυχερός που δεν είχα απλώς το παράδειγμά του για να με καθοδηγεί αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου -τόσο στις καλές όσο και στις δυσκολότερες ημέρες. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για το γεγονός ότι η σύζυγός μου είχε την ευκαιρία να ζήσει επί μακρόν τον παππού μου, αλλά και για την καλοσύνη που της έδειξε. Θα εκτιμώ πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που θα έχουν τα παιδιά μου με τον προπάππου τους να έρχεται να τα μαζεύει με την άμαξά του και να τους μεταδίδει αυτή την αίσθηση της περιπέτειας και το ιδιαίτερο χιούμορ του. Ο παππούς μου ήταν εξαιρετικός άνδρας, μέλος μιας εξαιρετικής γενιάς. Η Κέιτ και εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που εκείνος θα ήθελε και θα υποστηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια. Θα μου λείψει ο παππούς μου, αλλά γνωρίζω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε παρακάτω κάνοντας τη δουλειά μας».

Το παράξενο γεγονός όμως είναι ότι, κανένας από τους τρεις (George, Charlotte, Louis) δεν θα παρευρεθούν στην κηδεία του προπάππου τους γιατί, όπως ισχυρίζονται βασιλικές πηγές, δεν το επιτρέπει το πρωτόκολλο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κηδεία θα γίνει για υγειονομικούς λόγους μόνο με 30 άτομα, κάτι που καθιστά αδύνατο να παρευρεθούν και τα 10 δισέγγονά του. Παρά το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος περνούσε τόσο χρόνο μαζί τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση