ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο πρίγκιπας William εγκαινίασε νοσοκομείο για ασθενείς με κορωνοϊό

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο πρίγκιπας τόνισε πόσο σημαντική είναι η δράση των γιατρών και νοσοκόμων στην μάχη κατά του κορωνοϊού

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά από την ανακοίνωση της απόφασης του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle να δωρίσουν 100.000 λίρες στη Feeding Britain, μια οργάνωση που στοχεύει στην παροχή φαγητού και ζεστών γευμάτων σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο - θέλοντας να στηρίξουν εκείνους που πλήττονται περισσότερο από την κρίση της πανδημίας, μαθαίνουμε πως και ο πρίγκιπας William προσπαθεί να στηρίξει τα κρούσματα με τον δικό του τρόπο.

Την Πέμπτη 16 Απριλίου, ο πρίγκιπας William εγκαινίασε μέσω βιντεόκλησης ένα νέο νοσοκομείο, το NHS Nightingale Hospital, που δημιουργήθηκε σε 8 μόλις ημέρες για έκτακτα περιστατικά της νόσου Covid-19, στο εκθεσιακό κέντρο του Birmingham, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Βρετανίας.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο πρίγκιπας τόνισε πόσο σημαντική είναι η δράση των γιατρών και νοσοκόμων στην μάχη κατά του κορωνοϊού, ενώ αναφερόμενος στην κατασκευή δήλωσε "Πως ένα νοσοκομείο αφορά τους ανθρώπους και όχι τα τούβλα". Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως αυτού του είδους τα νοσοκομεία - που φτιάχνονται τόσο γρήγορα και ένα τόσο σημαντικό σκοπό- θα καταγραφούν στις σελίδες της ιστορίας.

Να σημειώσουμε πως το εν λόγω νοσοκομείο είναι το δεύτερο από τα επτά που κατασκευάζονται στην Αγγλία ώστε να συμβάλουν στο να αντιμετωπιστεί η πανδημία του νέου κορωνοϊού, που έχει μέχρι στιγμής σκοτώσει σχεδόν 13.000 ανθρώπους στη Βρετανία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το νοσοκομείο έχει χωρητικότητα 500 κλινών, που μπορούν να αυξηθούν σε 1.500 και στην ανέγερσή του συμμετείχαν 400 εξωτερικοί συνεργάτες, στρατιωτικό προσωπικό και περίπου 500 μέλη του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X