ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ο Σάκης Μπουλάς και η μοιραία πτήση της Helios

Η είδηση ανατριχιάζει αφού ο Σάκης Μπουλάς θα έπρεπε να ήταν τότε ένας από τους αδικοχαμένους της μοιραίας πτήσης του αεροσκάφους του “Helios” αερογραμμές.

Ένα άγνωστο περιστατικό που έμελλε να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του Σάκη Μπουλά. Από εκείνη την ημέρα, αν και είχε καταφέρει για χρόνια να κόψει το αλκοόλ και το τσιγάρο, αποφάσισε να κάνει εκ νέου όλα αυτά που του άρεσαν, να ζει τις απολαύσεις της ζωής στο έπακρον, αφού συνειδητοποίησε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή, αφού εκείνη την ημέρα  «φλέρταρε» πολύ έντονα με τον  θάνατο.

Τι σχέση είχε ο Σάκης Μπουλάς με την μοιραία πτήση του αεροσκάφους «Ήλιος» που οδήγησε στο θάνατο εκατοντάδες κόσμου; Σύμφωνα με μαρτυρία δικού του ανθρώπου, ο δημοφιλής αείμνηστος ηθοποιός, θα έπρεπε να ήταν επιβάτης της πτήσης αυτής… αλλά ευτυχώς την τελευταία στιγμή σώθηκε ως από θαύμα.

Εκείνη ημέρα όμως σύμφωνα με το γιατρό του Σωτήρη Πράππα, χάνοντας την δική του πτήση για την Πράγα, καθυστερώντας μισή ώρα, οι ιθύνοντες του αεροδρομίου τον ενημέρωναν να μην ανησυχεί και πως θα τον καλύψουν με μια θέση σε ένα άλλο αεροσκάφος, του Hellios αερογραμμές που εκτελούσε πτήση από Κύπρο προς Τσεχία με ενδιάμεση στάση στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ανακουφισμένος στο άκουσμα ότι θα μπορεί να ταξιδέψει, λίγη ώρα μετά θα πάθαινε το μεγαλύτερο σοκ της ζωής του, μαθαίνοντας την μοιραία πορεία του αεροπλάνου που στοίχισε την ζωή τόσων ανθρώπων. Πηγή Flogit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση