ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του

Δημόσια κατακραυγή είχε δεχτεί ο Σάκης Ρουβάς, όταν στις 19 Μαΐου του 1997, ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού, έδωσε μία συναυλία στην Πράσινη Γραμμή στην Κύπρο, μαζί με τον Τούρκο τραγουδιστή, Μπουράκ Κούτ.

Οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και  να περάσουν μέσω της μουσικής τους, μηνύματα ειρήνης και συμφιλίωσης. Αντ’ αυτού, δέχτηκαν σκληρή κριτική και έντονες αποδοκιμασίες. Η συναυλία κατέληξε στο απόλυτο φιάσκο και ο Σάκης Ρουβάς αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική, όπου έμεινε έξι μήνες.

Στην δύσκολη στιγμή της καριέρας του, αναφέρθηκε ο Έλληνας σταρ, στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ και τον Τάσο Τρύφωνος. «Δημιουργήθηκε ένα κλίμα τρομοκρατίας και σε αυτό το πλαίσιο, εκείνη την ημέρα, αποφάσισα να διακόψω τις υπόλοιπες συναυλίες που είχα και να φύγω για έξι μήνες για την Αμερική», δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Για το video που δημοσίευσε με αφορμή το δημοψήφισμα, ο Σάκης Ρουβάς είπε: «Το μόνο που έκανα ήταν να λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι και να κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω καλά. Θα αγαπούσα την κοινωνία μου ή την πατρίδα μου αν σιωπούσα σε τέτοιες στιγμές;» απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε για τη γνωριμία του με τον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε στη βράβευση του στα βραβεία «Κουν».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τραγουδήσω και άλλα έργα του Μίκη και άλλων μεγάλων συνθετών. Και όπως καταλαβαίνεται δεν θα σταματήσω να διερευνώ τις δυνατότητες που μου προσφέρονται», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Τον πίκραναν οι αρνητικές κριτικές; «Όχι το έχω μάθει», ήταν η απάντηση του Έλληνα σταρ. Δεν στεναχωρήθηκε ούτε με τα σχόλια της Χρυσούλας Διαβάτη; «Καθόλου δεν με πήρε από κάτω. Ίσα ίσα που κατανοώ ότι υπάρχουν κάποιες ανησυχίες μέσα μας που είναι μάλλον κάποια διαστρέβλωση της ομορφιάς της ανθρώπινης φύσης, που όμως την κατανοώ και συμπάσχω με αυτό. Καταλαβαίνω ότι  είναι κάτι δυσάρεστο γι' αυτόν που το ζει βασικά!».

Μιλώντας για την γυναίκα της ζωής του, Κάτια Ζυγούλη και τα τρία τους παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο του. Είσαι ο κλασικός μπαμπάς; «'Οταν ήταν πιο μικρά τα παιδιά, το θέμα πάνας-μπάνιο και τα λοιπά ήταν μόνο δική μου δουλειά! Ήταν κάτι που πραγματικά απολάμβανα και μου άρεσε!», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς. Γιατί δεν έχει παντρευτεί με την Κάτια Ζυγούλη: «Είναι απλά κάτι που δεν έχει συμβεί. Θα μπορούσε να συμβεί!», αρκέστηκε να πει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση