ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Σάκης Ρουβάς συγκινεί με την εξομολόγησή του

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζει το απόλυτο σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικά και προσωπικά, ο Σάκης Ρουβάς δεν ξεχνάει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας στη Real για τις ραγδαίες οικονομικές αλλαγές της χώρας μας, έκανε flash back και σύγκρινε αυτό που ζούμε σήμερα με αυτά που έζησε ως παιδί.

Αυτή η εποχή στην Ελλάδα είναι η χειρότερη εποχή που έζησες;

«Ακόµα και τα παιδικά µου χρόνια, που ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ωχριούν µπροστά σ’ αυτά που συμβαίνουν. Τότε, τα χρόνια µου τα έζησα µε λύπη, µε πολλή λύπη. Ολόκληρη η παιδική µου ηλικία είναι βαµµένη µε λύπη. Τα σηµερινά, όµως, τα ζω µε απόγνωση. Βλέπω µπροστά στα µάτια µου ένα αδιέξοδο».

Και τι κάνουµε;

«Χρειάζεται κατανόηση και συγχώρεση. Και κυρίως, να είµαστε όλοι µαζί. Τότε, υπήρχε µια κάποια ελπίδα. Ότι γινόταν εκείνα τα χρόνια, γινόταν σε κάποιο πλαίσιο που ήταν φυσιολογικά. ∆ηλαδή οι άλλοι, εκτός από µένα, ήταν καλά. Και µπορούσες να σκεφτείς να ζήσεις κι εσύ έτσι. Σήµερα όλα είναι γενικευμένα. Τότε, η ανατολή του ηλίου ήταν ανατολή και η δύση δύση. Σήµερα ένα τεράστιο γκρίζο σύννεφο έχει σκεπάσει την Ελλάδα».

Σε ποια προτερήματα του λαού µας πρέπει να σταθούµε και να αλλάξουµε αυτό που γίνεται;

«Στην ελληνικότητα, αλλά είναι µεγάλη κουβέντα. Για µένα, Έλληνας είναι ο άνθρωπος του φωτός. Ο φωτισµένος άνθρωπος. Σ’ αυτό πιστεύω. Αυτό εννοεί ο Ελύτης όταν λέει ότι «είµαστε από καλή γενιά». Και µας οδηγεί και στη λύση: «Πού να βρω την ψυχή µου». Αυτό πρέπει να ψάξουµε. Η Ελλάδα έχει χάσει την ψυχή της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X