ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ο Sin Boy καίει χαρτονομίσματα των €50 και εμείς απορούμε...

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως με τον Sin Boy προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Παραδέχομαι την επιτυχία του –ακόμη και αν απορώ πώς προέκυψε- και δέχομαι το ότι ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί και πρέπει να εκφράζεται με τον δικό του τρόπο. Οπότε ναι, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το αν είναι καλός ή όχι ως τραγουδιστής. Την στιγμή μάλιστα που υποστηρίζω πως ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που αισθάνεται χωρίς να φοβάται, δεν πρόκειται να κρίνω ούτε και τους στίχους των τραγουδιών του. Έχει αποκτήσει το δικό του κοινό και that’s fine.

Ο Sin Boy λοιπόν που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την μεγάλη επιτυχία του «Mama» αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει το όνομά του στο Instagram σε «Lil Jesus». Δικαίωμά του σωστά; Προφανώς.

Ο ίδιος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου πήρε ακόμη μια μεγάλη απόφαση. Όπως φαίνεται ,ο ίδιος κατέβασε από τον προσωπικό λογαριασμό του στο YouΤube όλα τα τραγούδια του, αφήνοντας μόνο το «Comsi Comsa» - το οποίο, όμως, είναι διαθέσιμο μόνο για τα μέλη του Music Premium. Ο λόγος; Μέχρι στιγμής άγνωστος.

Παράλληλα με όλα αυτά, υποστήριξε πως η μουσική βιομηχανία ελέγχεται από τους Illuminati και δήλωσε πως ο ίδιος δεν θέλει να έχει την τύχη του Justin Bieber που «αναγκάστηκε να αποσυρθεί», ούτε του Michael Jackson που πέθανε. Την ίδια στιγμή, τόνισε πως οι Illuminati είναι υπεύθυνοι για φωτιές και φυσικές καταστροφές, ενώ καταφέρεται και εναντίον ηγετών ανάμεσα στους οποίους είναι ο Trump και ο Poutin. Ούτε και με αυτές του τις δηλώσεις πρόκειται να ασχοληθώ. Ίσως ξέρει κάτι παραπάνω.

Αν νομίζετε όμως πως ο Sin Boy σταμάτησε εδώ, κάνετε λάθος. Εκεί που προσωπικά έλεγα πως ναι, ίσως κάτι σοβαρό να κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις κινήσεις του και πως ίσως ο ίδιος ήθελε απλώς να στείλει ένα μήνυμα προς τα "μαγάλα κεφάλια"... ήρθε το «παραλήρημα» που ανέτρεψε κάθε μου σκέψη.

Ο τραγουδιστής της τραπ ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο φαίνεται να καίει τα λεφτά του. Ναι, καλά διαβάσατε. Κι όλο αυτό, για να ανακοινώσει πως ακολουθεί νέο του άλπουμ. Και εδώ τίθεται το ερώτημα: «Seriously now?». Ποιος λογικός άνθρωπος το κάνει αυτό; Να πούμε πως το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 345.000 προβολές ενώ έχει δεχτεί εκατοντάδες υβριστικά σχόλια.

Ακόμη λοιπόν και αν έχει όλα τα δίκια του κόσμου και θέλει με τον δικό του τρόπο να επαναστατήσει, τι είναι τώρα αυτό; Ότι και να πω, είναι λιγό. Απλώς απορώ πώς είναι δυνατό ένας άνθρωπος, ο οποίος όπως υποστηρίζει λόγω της Αλβανικής καταγωγής του έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες –οικονομικές και μη-  τώρα που έχει αποκτήσει την φήμη που πάντα ήθελε, ξαφνικά καίει χρήματα –τι στιγμή που τόσος κόσμος τα έχει ανάγκη και αυτό το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Η προσωπικότητα δεν έχει να κάνει με καταγωγή και αυτό το υποστηρίζω περίτρανα. Ο λόγος που την αναφέρω είναι απλώς για να τονίσω την άκυρη -αν μπορώ να την αποκαλέσω έτσι- πράξη του.

Γιατί λοιπόν να κάνει κάτι τόσο ανόητο; Γιατί; Απλώς αναρωτιέμαι... και απάντηση δεν νομίζω να βρω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X