ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιγράφει την πιο περίεργη νύχτα της ζωής του

Στην συνέντευξή του στην Vogue.

newsroom must

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπως έγινε γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, φιγουράρει στο τεύχος της Αμερικάνικης Vogue, μιλώντας για το Roland Garros, αποθεωμένος από την Daily Mail, ως ένας αθλητής που ««βρίσκει χρόνο να καλλιεργήσει το εξωγηπεδικό του ταλέντο, ενώ είναι ανοικτός στον κόσμο πέρα από τα στενά όρια του αθλητισμού».

Με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων στην συνέντευξη πως, «Έχω ένα ρητό που πραγματικά πιστεύω, και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στο τένις μου, το οποίο πρέπει να ακολουθείται κάθε μέρα. Η στάση ζωής που έχω έξω από το τένις, είναι να ζεις την κάθε ημέρα σαν να ήταν η τελευταία σου».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

 

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, μίλησε και για τη ζωή του, εξομολογούμενος την μεγαλύτερη «καταστροφή» που του συνέβη, μιλώντας για μια ξέφρενη νύχτα στο Dubai. Χαρακτηριστικά περιγράφει, «Το πιο συναρπαστικό πράγμα που μου συνέβη ενώ ταξίδευα ήταν να συναντήσω τον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου, στην Ισλανδία. Η μεγαλύτερη καταστροφή συνέβη στο Ομάν, όταν το τζιπ στο οποίο επέβαινα στην έρημο σχεδόν έμεινε χωρίς βενζίνη. Ο ήλιος έδυε και, ξέρετε, σκεφτόμασταν ότι θα έπρεπε να διανυκτερεύσουμε εκεί».

Όσον αφορά την «άγρια» νύχτα, εξομολογείται. «Δεν πίνω ποτέ. Αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου πριν τη σεζόν, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Υπήρχε περουβιανό φαγητό, μαζί με Moscow Mules και Cosmopolitans (δεν είναι πολύ αντρικό ποτό, αλλά μου αρέσει). Πιθανότατα να ήταν η πρώτη φορά που μέθυσα. Έχω ένα ρητό που πραγματικά πιστεύω, και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο στο τένις μου, το οποίο λέει ότι πρέπει να εκμεταλλεύομαι κάθε μέρα’».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση