ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απαντά με αιχμηρά λόγια στο περιβόητο διαφημιστικό

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείς.

newsroom must

Αν και τον τελευταίο καιρό τα μέσα στην Ελλάδα έχουν σχολιάσει ίσως με αρνητικό τρόπο τα όσα λέει και κάνει ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, αυτή την φορά μόνο θετικά μπορεί κάποιος να δει την νέα του ανάρτηση.

Ο ίδιος έγραψε ένα κείμενο με αφορμή το Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές ,το οποίο τελικά ακυρώθηκε μετά την κατακραυγή για το διαφημιστικό βίντεο.

Χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του γράφει «Γυναίκα. Αυτοί, που θα περίμενες να σου ζητήσουν συγνώμη, έρχονται για να σου υποδείξουν τι έκανες λάθος. Αυτοί που σου δίδαξαν να συμμορφώνεσαι, να υπακούς και να μην υψώνεις τη φωνή, έρχονται να σε επαναφέρουν στην τάξη. Αυτοί που με τις απαγορεύσεις τους, σου έλεγαν ότι ο οργασμός είναι μόνο για τους άντρες, θέλουν να σου μάθουν τι έχεις μέσα στο βρακί σου, να σου πουν ότι φταις εσύ για την υπογονιμότητα. Αυτοί που σου έλεγαν ότι το σώμα σου είναι ντροπή. Φταις εσύ που μετά το άγχος των Πανελληνίων Εξετάσεων στο λύκειο, μετά το άγχος της όποιας σχολής συνέχισες και του οποίου πτυχίου πήρες, μετά το άγχος του να βρεις μία δουλειά για να ξεκινήσεις. Επιτέλους από κάπου, μετά την κούραση από τις ατελείωτες ώρες εργασίας με αμοιβή έναν μισθό απλώς για να επιβιώνεις, μετά την αβεβαιότητα και μία καταχρεωμένη χώρα που σου παραδίδουν χωρίς καμία ουσιαστική διασφάλιση για το μέλλον σου, φταις. Φταις, γιατί δεν βρήκες έναν καλό άντρα (που κι αυτός θα κουβαλάει παρόμοια με τα δικά σου) για να αρχίσετε από νωρίς να κάνετε παιδιά. Μονίμως Φταις… Ευτυχώς όμως ο κόσμος αλλάζει και η τεχνολογία έχει και τα καλά της. Πριν από μερικά χρόνια θα μας ανακοίνωναν στις ειδήσεις ότι: με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο για την υπογονιμότητα κλπ. κλπ. κλπ., τώρα μέσα από τα social media η κάθε μία γυναίκα έχει τη δύναμη να ακουστεί (το τάδε συνέδριο ακυρώθηκε). Και ο κάθε άντρας που ακούει τις γυναίκες, έχει την ευκαιρία να σταθεί στο πλευρό τους!».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση