ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Trump επιτίθεται σε Parasite και Brad Pitt

«Τι στον διάβολο ήταν αυτό;»

O Donald Trump είναι γνωστός για το πώς σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα. Έτσι δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός της λίστας τους τα Oscars.

O Πρόεδρος των HΠΑ αποφάσισε να κρίνει και την καλύτερη ταινία της χρονιάς το νοτιοκορεάτικο φιλμ Parasite.

Σε προεκλογική του συγκέντρωση στο Colorado, καθώς εκφωνούσε τον λόγο του ρώτησε το κοινό «πόσο άσχημα ήταν τα βραβεία της ακαδημίας κινηματογράφου φέτος; Τα είδατε;»

«Νίκησε μια ταινία από τη Νότια Κορέα! Τι στον διάβολο ήταν αυτό; Αρκετά προβλήματα έχουμε με τη Νότια Κορέα στο εμπόριο. Κι από πάνω, της δίνουν το βραβείο της καλύτερης ταινίας της χρονιάς;» τόνισε ο Trump.

Η ταινία Parasite είναι η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία που κατάφερε να λάβει το συγκεκριμένο βραβείο Oscar. Παρουσιάζει τις ταξικές διαφορές που υπάρχουν στην πρωτεύουσα Σεούλ. Η μαύρη κωμωδία σατιρίζει το χάσμα ανάμεσα στους φτωχούς και τους πλούσιους.
Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει δει της ταινία «Είναι καλή; Δεν ξέρω»

Η αμερικανική εταιρεία Neon που έφερε την ταινία στην Αμερική έσπευσε να απαντήσει στον Trump λέγοντας ότι δεν του άρεσε, αφού μάλλον δεν ήξερε να διαβάσει τους υπότιτλους.

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για το παλιό καλό Hollywood. «Δώστε μας το Όσα παίρνει ο άνεμος. Μπορούμε να έχουμε ξανά το Όσα παίρνει ο άνεμος, παρακαλούμε;»

Τέλος δεν έμεινε μόνο στο Parasite αλλά αναφέρθηκε και στον Brad Pitt ο οποίο κέρδισε βραβείο Β’ Ανδρικού ρόλου φέτος αποκαλώντας τον «εξυπνάκια». Ο Pitt στην ομιλία του είχε δηλώσει ότι ο Trump θα έπρεπε να παραπεμφθεί σε δίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Trump  |  Ταινία  |  Parasite  |  Oscars  |  Brad Pitt  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση