ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

newsroom must

«Έχασε από έναν υποψήφιο που δεν σέβεται και πιστεύει πως τα ΜΜΕ δούλεψαν εις βάρος του, συμπεριλαμβανομένου του Fox News»

Θυμάστε πως περνούσαμε της περίοδο της καραντίνας; Μπροστά από μια οθόνη και χωρίς καμία όρεξη για τίποτα;

Μια τέτοια καραντινοκατάσταση φαίνεται να βιώνει και ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump από την ημέρα που έχασε την μάχη των εκλογών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press ο Trump ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το πώς θα προχωρήσει με τις καταγγελίες εναντίον των Δημοκρατικών. Έχει αφήσει για τα καλά τα προεδρικά του καθήκοντα ενώ έχει βρεθεί μόνο 2 φορές στο Oval Office την τελευταία εβδομάδα.

Τις υπόλοιπες ώρες του τις περνάει μιλώντας στα τηλέφωνα με τους Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες (Αριζόνα, Τέξας και Φλόριντα) και υποστηρικτές του στα ΜΜΕ προκειμένου να τον υποστηρίξουν στις καταγγελίες του για νοθεία.

Πληροφορίες μέσα από τον Λευκό Οίκο αναφέρουν ότι περνάει ανησυχητικά πολλές ώρες μπροστά από την τηλεόραση παρακολουθώντας τις ειδήσεις συνεχώς στο σαλόνι όπου τρώει το δείπνο του.

Ταυτόχρονα είναι εξοργισμένος αφού «έχασε από έναν υποψήφιο που δεν σέβεται και πιστεύει πως τα ΜΜΕ δούλεψαν εις βάρος του, συμπεριλαμβανομένου του Fox News».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ