ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ο Trump συνεχίζει τη νομική μάχη... και μια θέση για τον χαμένο ετοιμάζεται στο «Monument of the Unelected»

Ο χαμένος των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ θα περάσει στο «Monument of the Unelected»

newsroom must

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη νομική μάχη, καθώς ο Δημοκρατικός συνυποψήφιός του Joe Biden πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην εξασφάλιση αρκετών ψήφων για την προεδρία. Όπως ανέφερε ο ίδιος σε δήλωσή του - την οποία εξέδωσε ο Λευκός Οίκος:  «Θα συνεχίσουμε τη διαδικασία αυτή μέσα από κάθε πτυχή του νόμου προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι ο αμερικανικός λαός έχει πίστη στην κυβέρνησή μας. Δεν θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι για εσάς και το έθνος μας».

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Αμερική και οι φετινές εκλογές μετεξελίσσονται σε θρίλερ ή έστω περιπέτεια αγωνίας, μαθαίνουμε πως ο χαμένος των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ θα περάσει στο «Monument of the Unelected». Αν δεν γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε θα σας εξηγήσουμε αμέσως. 


Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ας ταξιδέψουμε λίγο πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στην περίοδο που η Hillary Clinton έχασε από τον Donald Trump στις 8 Νοεμβρίου του 2016. Tην περίοδο εκείνη, η Αμερικανή καλλιτέχνις Nina Khatchadourian πρόσθεσε το τελευταίο κομμάτι στην εξελισσόμενη εγκατάστασή της «Monument of the Unelected», ένα νεκροταφείο σημάτων προεκλογικής εκστρατείας των χαμένων σε αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην περίπτωση, λοιπόν, που ο Donald Trump  χάσει από τον Joe Biden (ή, ο δεύτερος από τον πρώτο), μια εκδοχή του σήματος της προεκλογικής εκστρατείας του, την οποία έχει σχεδιάσει η Αμερικανή καλλιτέχνις, θα έρθει να κάνει παρέα στα σήματα ιστορικών χαμένων υποψήφιων προέδρων.


Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Να σημειώσουμε πως μιας και αναμένεται να καθυστερήσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των φετινών προεδρικών, η Nina Khatchadourian έχει ήδη έτοιμα τα σήματα και του Τραμπ και του Μπάιντεν. Η τοποθέτηση θα γίνει από πολίτη ο οποίος ψήφισε για πρώτη φορά -αυτό συμβαίνει κάθε φορά από την έναρξη του πρότζεκτ, το 2008- και θα μεταδοθεί μέσω Zoom το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου στις 17:00 EST.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση