ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

O Trump χαρακτηρίζει του Αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην μάχη «ηλίθιους» και «χαμένους»

H γνωστή δημοσιογράφος για θέματα που συνδέονται με την εθνική ασφάλεια του Fox News , Jennifer Griffin επιβεβαίωσε το άρθρο του The Atlantic στο οποίο όπως φαίνεται ο Trump χαρακτηρίζει του Αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην μάχη «ηλίθιους» και «χαμένους».

Συγκεκριμένα όταν επισκέφτηκε την Γαλλία τον Νοέμβριο του 2018 αναφέρθηκε στους 1.541 Αμερικανούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στη μάχη του δάσους Μπελό «ηλίθιους» ενώ τόνισε ότι το νεκροταφείο στο οποίο είναι θαμμένοι είναι γεμάτο από «χαμένους». Μάλιστα όταν βρέθηκε στο Παρίσι σύμφωνα με το δημοσίευμα αρνήθηκε να επισκεφτεί το νεκροταφείο.

Μετά από το συγκεκριμένο συμβάν ο πρόεδρος απαίτησε από το δίκτυο του Fox News να απολύσουν την δημοσιογράφο γράφοντας στο Twitter «Η Jennifer Griffin πρέπει να απολυθεί για αυτό το ρεπορτάζ. Ούτε καν μας κάλεσε για μια αντίδραση. Το Fox Νews δεν είναι πια αυτό που ήταν»

Η δημοσιογράφος εκτός των άλλων αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές πρώην υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Trump ο ίδιος είχε κάνει δηλώσεις και για τον πόλεμο του Βιετνάμ λέγοντας ότι «Ήταν ένας ανόητος πόλεμος. Όποιος πήγε σε αυτόν είναι ηλίθιος».

Η Jennifer απαντώντας στον πρόεδρο δήλωσε «Μπορώ να σας πω πως οι πηγές μου είναι άμεμπτες. Δεν είναι ανώνυμες για εμένα και νομίζω πως ο πρόεδρος τις γνωρίζει»

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ