ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

O Τρύφωνας Σαμαράς θα συμμετέχει στο reality… της Lindsay Lohan

Δέσποινα Άσπρου

Όπως είναι γνωστό, η Lindsay Lohan πρόκειται να γυρίσει το δικό της reality show με φόντο το λευκό και το γαλάζιο της. Πρωταγωνίστρια θα είναι η ίδια και το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από την ζωή της στο νησί των Ανέμων και την επιχείρηση Lohan Beach House που διατηρεί στο Καλό Λιβάδι. Και κάπου εδώ θα αναρωτιέσαι ποια η σχέση του Τρύφωνα Σαμαρά με την όλη ιστορία, έτσι δεν είναι; Θα σου εξηγήσω αμέσως!

Ο γνωστός Έλληνας κομμωτής βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Μύκονο, όπου εκεί διαμένει και η χολιγουντιανή σταρ για να επιβλέπει το Beach Bar της. Οι δυο τους λοιπόν συναντήθηκαν… και κάπως έτσι η σταρ φαίνεται να πρότεινε στον Σαμαρά να συμμετάσχει στο reality της!

Πώς το ξέρουμε; Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανάρτησε πρόσφατα αρκετές φωτογραφίες με την Lindsay στο Instagram του, ενώ αναδημοσίευσε επίσης ένα άρθρο του ελληνικού site T-Life, το οποίο υποστήριζε ακριβώς αυτό. Οπότε όπως όλα δείχνουν, το 2019 όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα το reality, ανάμεσα στους υπόλοιπους stars, θα δούμε και τον Σαμαρά! Αναμένουμε λοιπόν!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο Τρύφωνας Σαμαράς:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X