ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οδικές εργασίες σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλείστοί.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Οδικές εργασίες διεξάγει το Τμήμα Δημοσίων Εργων στις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας και προτρέπει το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Εργων "από την Δευτέρα 7/6/2021 μέχρι την Πέμπτη 17/6/2021 μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Ακτής του Κυβερνήτη μέχρι την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό".

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3 χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, "την Τρίτη 8/6/2021, την Τετάρτη 9/6/2021, και το Σάββατο 12/6/2021 μεταξύ των ωρών 06:00 – 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας".

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα Φώτα Τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X