ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι 5 πιο άβολες στιγμές των Oscars

Ναι, είναι ίσως το πιο λαμπερό σόου της χρονιάς. Τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood φοράνε τα καλά τους και πάνε να γιορτάσουνε τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Υπήρξαν όμως και πολλές... άβολες στιγμές. Άλλες θέλουμε να τις ξεχάσουμε, άλλες θέλουν οι πρωταγωνιστές να τις ξεχάσουν και άλλες θέλουμε απλά να της βλέπουμε ξανά και ξανά. 

Ποιες ήταν αυτές;

1. Το φιλί της Angelina Jolie στον αδερφό της
Πλέον είναι ηθοποιός πρώτης γραμμής, με σοβαρό ανθρωπιστικό έργο και αξιόλογες ταινίες - ως επί το πλείστον. Το 2000 όμως η Angelina Jolie έκανε πρωτοσέλιδα γιατί φίλησε τον αδερφό της... στο στόμα. Και δεν ήταν ένα απλό φιλί που ανταλλάζουμε με συγγενείς. 

2. Η τούμπα της Jennifer Lawrence
Την αγαπήσαμε ίσως από την πρώτη φορά που την είδαμε σε τηλεοπτική συνέντευξη. Μετά απ' αυτό, την λατρέψαμε! Η Jennifer Lawrence, στα Oscars του 2015, ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το πρώτο Oscar της καριέρας της. Στα σκαλιά, πάτησε το φόρεμά της και έπεσε. Η αντίδραση της, απλά απολαυστική. 

3. Ο James Franco και η Anne Hathaway παρουσιαστές
Είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και οι δύο, αυτό είναι σίγουρο. Δεν ήταν όμως το ίδιο καλοί και στην παρουσίαση των βραβεών, το 2011. Ήταν μια προσπάθεια από τους υπεύθυνους, βλέπετε, να τραβήξει το πιο νεανικό κοινό. Δεν ήταν ό,τι χειρότερο, ομολογουμένως, αλλά οι ίδιοι μάλλον θέλουν να το ξεχάσουν, κυρίως μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν. 

4. Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Brad Pitt
Το 2009, και τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Η Aniston κλήθηκε να παρουσιάσει βραβείο, οι Brangelina κάθονταν πρώτη σειρά. Περιττό να πούμε πως από τότε, όταν ο ένας δίνει το ''παρών'' του, η άλλη απουσιάζει. 

5. Το φιλί του Adrien Brody στην Halle Berry
O Adrien Brody το 2003 κέρδισε το Oscar ''Α' Αντρικού Ρόλου'' για την ταινία ''Ο Πιανίστας'' και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που φίλησε τον άνθρωπο που του μετέφερε τα νέα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν η Halle Berry και η σκηνή έγινε viral, φυσικά. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X