ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι άδειες θέσεις του Trump, οι φαν της K-Pop και η υπέροχη απάντηση της AOC!

Η πιο fun είδηση της ημέρας

Οι λάτρεις τις K-Pop μουσικής είναι σίγουρα το πιο αφοσιωμένο fan club στον κόσμο. Πλέον έχουν αποδείξει πως έχουν άψογες ικανότητες οεργάνωσης. Από τη μέρα που το κίνημα Black Lives Matter ήρθε ξανά στο προσκήνιο, οι φαν της K-Pop γέμισαν το ρατσιστικό hashtag #WhiteLivesMatter με φωτογραφίες αγαπημένων τους μουσικών της Κορέας και οι ακόλουθοι του συγκροτήματος BTS κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από ένα εκατομμύριο δολλάρια για το ίδιο κίνημα αφότου το ζήτησε το ίδιο το συγκρότημα και μετά από δική τους εισφορά. 

Το τελευταίο τους επίτευγμα αφορά το συλλαλητήριο του Donald Trump στην Τάλσα της Οκλαχόμα, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα μιλούσε για την υπεροχή των λευκών, ανήμερα του Juneteenth, της γιορτής για την απελευθέρωση των σκλάβων. Ο υπεύθυνος της καμπάνιας του Trump, Brad Parscale, διαφήμιζε πως και οι 19 χιλιάδες θέσεις στο BOK Center όπου θα γινόταν το συλλαλητήριο ήταν γεμάτες, με κόσμο να περιμένει ουρά απ' έξω. Στην πραγματικότητα όμως γέμισαν λιγότερες από 7 χιλιάδες, αναγκάζοντας τον Trump να ακυρώσει μία επιπλέον προσχεδιασμένη ομιλία. 

Τι ακριβώς συνέβη όμως; 

Οι φαν της K-Pop και εναλλακτικοί χρήστες του TikTok προκράτησαν εισιτήρια για την ομιλία και φυσικά δεν έδωσαν το ''παρών'' τους. 

Σε tweet του ο Parscale επέλεξε να πει πως οι διαδηλωτές είχαν μπλοκάρει την πρόσβαση στους ανιχνευτές  μετάλλων και εμπόδιζαν τον κόσμο από το να μπει.

Η Alexandria Ocasio-Cortez όμως φρόντισε να τον... γειώσει γράφοντας ''Κατ' ακρίβεια, φάγατε ήττα από έφηβους του TikTok που έκαναν ψεύτικές κρατήσεις εισιτηρίων και σας έκαναν να πιστεύετε πως χιλιάδες άνθρωποι ήθελαν να βρεθούν στο συλλαλητήριο των προνομίων των λευκών τόσο πολύ που θα γέμιζαν μια αρένα εν καιρώ πανδημίας''. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
donald trump  |  tiktok  |  k-pop  |  black lives matter  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση