ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Οι αλλαγές στην ζωή του πρίγκιπα Harry μετά την γέννηση της Lilibet

Όσα είπε ο ίδιος σε ομιλία του.

newsroom must

Με αφορμή την τελετή αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana, ο πρίγκιπας Harry, άφησε για λίγο την οικογένειά του πίσω στην Αμερική και επέστρεψε στο Ην. Βασίλειο.

Κατά την παραμονή του εκεί, παρευρέθηκε ως ομιλητής στα βραβεία Well Child, στο Λονδίνο, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό της κόρης του Lilibet – Diana, αλλά και για τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του περιοδικού ‘Hello Uk’ ο πρίγκιπας αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι πολύ πιο χαλαρή από τον Archie που «τρέχει πέρα δώθε», κάτι το φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς τις ηλικίες των παιδιών. Χαρακτηριστικά είπε «Ήμασταν πολύ τυχεροί μέχρι στιγμής, είναι πολύ χαλαρή και μοιάζει χαρούμενη που απλά κάθεται εκεί ενώ ο Archie τρέχει πέρα-δώθε σαν τρελός».

Ενώ στην εκδήλωση συνομίλησε και με τον διάσημο τραγουδιστή Ed Sfeeran που τον συνεχάρη για τον ερχομό της κόρης του, λέγοντάς του ότι παρατήρησε τη διαφορά στη ζωή του με δύο παιδιά, αφού «τα δύο σίγουρα απαιτούν ταχυδακτυλουργικές δεξιότητες».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση