ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι αποκαλύψεις της Αλέξιας στο Πρωινό του LOVE FM

Δέσποινα Άσπρου

Αναμφίβολα, ο Τάσος Τρύφωνος και η Χριστιάνα Αρτεμίου είναι το πιο αγαπημένο ραδιοφωνικό ζευγάρι της Κύπρου, αφού οι δυο τους εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια μέσα από το LOVE FM 100.7 μας κάνουν παρέα με την καλύτερη και πιο θετική διάθεση, κέφι, τρέλα, τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς, τις ανεπανάληπτες τηλεφωνικές τους φάρσες, την καλύτερη μουσική και φυσικά τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου η Αλέξια βρέθηκε καλεσμένη στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου στο LOVE FM  και μίλησε για την ζωή της, για τα πράγματα που μετανιώνει, αλλά και για τα νέα επαγγελματικά της πλάνα. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ποια είναι η κινητήριος δύναμή της.

Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια δήλωσε: "Η κινητήριος δύναμή μου είναι να εκπληρώνω τις δικές μου επιθυμίες. Να κάνω κάθε μέρα ότι αγαπώ". Στην συνέχεια μιλώντας για τους συμβιβασμούς που αναγκαστικά όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας κάνουμε, η ίδια δήλωσε πως αυτό είναι λάθος. "Πρέπει όλοι να δίνουμε και άλλη επιλογή στον εαυτό μας... Αν δεν μας αρέσει κάτι, τότε να το αλλάξουμε". Η ίδια μάλιστα, αναφερόμενη στην εποχή των 80's που την καθιέρωσε ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, ξεκαθάρισε -για άλλη μια φορά- πως η εικόνα που είχε τότε δεν την ευχαριστούσε και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Αλέξια μίλησε και για την νέα της συναυλία, η οποία θα έχει ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Όπως η ίδια είπε στις 20 Ιουνίου 2019, ημέρα που έχει ανακηρυχθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (World Refugee Day), θα αποτίσει φόρο τιμής και θα αναγνωρίσει όλες τις κοινότητες προσφύγων στην Κύπρο ανά τους αιώνες, με ένα σημαντικό Διεθνές Ανθρωπιστικό Πολιτιστικό γεγονός, μια μεγάλη συναυλία στην τάφρο των Ενετικών τειχών της Λευκωσίας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν εμβληματικά τραγούδια από όλον τον κόσμο στην Αρμενική γλώσσα, στην Ισπανοεβραϊκή γνωστή επίσης ως Λαντίνο, στη Γαλλική (Δυτική Αφρική), στην Αραβική (Συρία, Λίβανο, Ανατολική Αφρική), στην Κυπριακή, στην Ελληνική (Σμύρνη), στη μητρική γλώσσα των προσφύγων που έχουν ζήσει στην Κύπρο και αποτελούν μέρος αυτού του συναρπαστικού μωσαϊκού πολιτισμών στο νησί. Η Αλέξια θα συνοδεύεται από τετραμελή ορχήστρα ενώ σε ορισμένα από τα τραγούδια θα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι μουσικοί και φωνές. Στη συναυλία θα λάβουν επίσης μέρος ταλαντούχα παιδιά και έφηβοι τόσο Κύπριοι όσο και πρόσφυγες στην Κύπρο. Η συναυλία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, οπτικογραφημένα μηνύματα από διακεκριμένα πρόσωπα του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Κύπρου, οι οποίοι υποστηρίζουν και όλοι «κάνουν ένα βήμα με το πρόσφυγες» #WithRefugees.

Παράλληλα με αυτά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε και για την υποστήριξη του κινήματος Guerrilla gardening, ενός παγκόσμιου κινήματος που στοχεύει στην καλλιέργεια περιοχών που δεν έχουν δικαιώματα καλλιέργειας ή δεν "φροντίζονται" από κάποιον.

Φυσικά εκτός από όλα αυτά, η Αλέξια δεν δίστασε ούτε στιγμή να τραγουδήσει live κατά την διάκρεια της εκπομπής, αποδεικνύοντας πως δίκαια θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα του νησιού μας.

Δείτε μερικές φωτογραφίες, βίντεο και σχετικό απόσπασμα από την "επίσκεψη" της Αλέξιας στον Τάσο Τρύφωνος και την Χριστιάνα Αρτεμίου:

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση