ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι «αποκαλύψεις» της Βίκυς Καγιά για τον τελικό του GNTM 3

Όσα είπε η παρουσιάστρια

newsroom must

Είτε παρακολουθείς το GNTM, είτε όχι, θα έχεις αντιληφθεί πως αυτή την χρονιά είναι αρκετά διαφορετικό απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια... και αυτό εξαιτίας του ότι υπάρχουν και αγόρια. Την ίδια στιγμή, η παρουσία της Ζενεβιέβ στην κριτική επιτροπή δεν είναι κάτι που μπορεί να προσπεραστεί.

Το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην παρέα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και όπως ήταν αναμενόμενο συζήτησαν εκτός από τις προσωπικές επιτυχίες της Βίκυς Καγιάς, το γνωστό reality show στο οποίο συμμετέχει. Η ίδια μάλιστα, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να κάνει και μερικές "αποκαλύψεις" για τον τελικό του σόου. «Όχι, δεν έχω κανένα φαβορί. Επίσης, έχω να σου πω ότι γίνεται μια ανατροπή από τα κορίτσια στα αγόρια, κάποια πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν ξανά. Γενικά, είναι πολύ συναρπαστικό το παιχνίδι φέτος και για εμάς, γιατί εκεί που πιστεύουμε ότι πάει καλά ο τάδε, η τάδε όχι, ή… κοίταξε να δεις, δεν είχαμε αξιολογήσει σωστά την απόδοση της τάδε και ο τάδε την έχει καπακώσει», απάντησε η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο «GNTM 3».

Έπειτα, η ίδια πρόσθεσε: «Και έχουν γίνει όλα τούμπα σε σημείο που έχουμε βρεθεί που εκεί που λέγαμε έτσι ο τελικός, από 'δω ο τελικός, από εκεί ο τελικός, δεν ξέρουμε τι θα πούμε πια. Είναι πολύ συναρπαστικό αυτό και θα το δείτε και οι εσείς, οι τηλεθεατές. Υπάρχουν δύο αγόρια και δύο κορίτσια που πιστεύω ότι, αν συνεχίσουν καλά, θα πάνε τελικό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση