ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι Αυστραλοί βιάστηκαν να φέρουν τα Χριστούγεννα και στόλισαν... τρεις μήνες πριν

Εν μέσω πανδημίας... άρχισαν να στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα

newsroom must

Διαπιστώνοντας πως το 2020 ήταν μια από τις δυσκολότερες χρονιές για την ανθρωπότητα, αφού ο κορωνοϊός κόστισε την ζωή σε πάνω από ένα εκατομμύριο συνανθρώπους μας και κατάφερε μέσα σε μόλις λίγους μήνες να αλλάξει καθετί που είχαμε δεδομένο, μερικοί γονείς από την Αυστραλία αποφάσισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα λίγο πιο νωρίς... προκειμένου να μεταστρέψουν το κλίμα προβληματισμού και να φέρουν λίγο πιο κοντά το 2021.

Στις 30 Σεπτεμβρίου μια γυναίκα έγραψε: «Λοιπόν ανέφερα στο προφίλ μου ότι άρχισα να ενθουσιάζομαι για τα Χριστούγεννα και μετά από τη δυσάρεστη αυτή χρονιά σκέφτηκα ότι θα ξεκινήσω νωρίς το στόλισμα. Πολλοί φίλοι βέβαια με χαρακτήρισαν τρελή...». To παράδειγμά της ωστόσο ακολούθησαν και αρκετοί άλλοι γονείς. «Αυτό είναι το δέντρο μου για το 2020! Ώρα για λίγη λάμψη και ευθυμία σε αυτή τη δύσκολη χρονιά», είπε μια άλλη μαμά στις 3 Οκτωβρίου. Αυτά δεν είναι τα μόνα παραδείγματα!

Έχοντας στο μυαλό μας την κίνηση αυτή, παραδεχόμαστε πως η ταχτική των Αυστραλών δεν είναι και τόσο περίεργη. Τα Χριστούγεννα είναι μάλλον η μόνη εποχή που μάς κάνει όλους να αισθανόμαστε παιδιά και φέρνει μαζί της, μια απίστευτη μαγεία. Οπότε το να τα φέρουμε κοντά μας όσο πιο σύντομα γίνεται, κάθε άλλο παρά κακό είναι!


Με πληροφορίες από dailymail.co.uk

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X