ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Οι δηλώσεις του Κούγια στην Αριστοτέλους και η στιγμή που της έκλεισε το τηλέφωνο

Δείτε το βίντεο

newsroom must

Με αφορμή τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και την υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ποινικολόγο.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο Αλέξη Κούγιας αποκάλυψε τον λόγο που ανέβαλε την υπόθεση, ενώ τόνισε πως πιστεύει στην αθωότητα του Λιγνάδη με βάση τα στοιχεία που έχει. Ο ίδιος, μάλιστα, επισήμανε πως όλο το σκηνικό στήθηκε να του “ρίξουν στάχτη στα μάτια” ηθοποιοί και καλλιτέχνες που δεν τους είχε επιλέξει ο ίδιος να παίξουν σε παραστάσεις του.

Ερωτηθείς, στην συνέχεια, για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που θα έρθουν στο "φως" από Κύπριους καλλιτέχνες, ο Κούγιας περιορίστηκε να δηλώσει: “Δεν βαριέσαι, δουλειά να έχουμε…”. Στην συνέχεια, όταν ο ποινικολόγος κλήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς οδηγήθηκε στο συμπέρασμα πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι αθώος, απάντησε με γενικότητες και δεν δίστασε λίγα δευτερόλεπτα μετά να κλείσει το τηλέφωνο στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, αφήνοντάς την άφωνη.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση