ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ζαμπετάκη για τον «άντρα παλαιάς κοπής»

Ο ηθοποιός σχολιάζει την ατάκα “άντρας παλαιάς κοπής” και βάζει τα πράγματα στη θέση τους

newsroom must

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που του υπέβαλε η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, μίλησε στην εκπομπή ''Έλα Χαμογέλα'' της Σίσσυς Χρηστίδου και έπειτα, θεωρώντας πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν προχώρησε σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή "Ευτυχείτε".  

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας στο ''Έλα Χαμογέλα'' απολογήθηκε δημόσια και μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης. «Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Η φράση «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω», όπως ήταν μάλλον λογικό, σχολιάστηκε έντονα - με αποτέλεσμα να σπεύσει να δώσει διευκρινίσεις στο "Ευτυχείτε" λέγοντας  «Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα Mέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα;... Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που την ξέρω τόσα χρόνια, που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω ακόμη παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πως να φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όρια του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής. Δεν με καταλαβαίνετε. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη, ούτε αυτό έγινε κατανοητό. Δεν έγινα κατανοητός, δεν πειράζει».

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω»

Και ενώ ο ηθοποιός προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στα όσα ακούγονται για την ατάκα που χρησιμοποίησε, δεν τα κατάφερε - αφού μέρα με την μέρα βλέπουμε πολλούς καλλιτέχνες να μιλάνε για τους "άντρες παλαιάς κοπής" - μεταξύ αυτών και ο  Λευτέρης Ζαμπετάκης. Ο ηθοποιός μέσα από μια του ανάρτηση δήλωσε: “Εμένα ο πατέρας μου άλλο πράγμα μου έμαθε ότι είναι ο άνδρας παλαιάς κοπής. Όπως γνωρίζω άνδρας παλαιάς κοπής είναι αυτός που προσφέρει λουλούδια σε μια κυρία, της ανοίγει την πόρτα, είναι ευγενής, της παρέχει ασφάλεια αν εκείνη το επιθυμεί. Οι γυναίκες είναι πολύ δυνατές, δυναμικές και δραστήριες. Επίσης όταν μια γυναίκα λέει όχι, είναι όχι. Αυτό είναι άνδρας παλαιάς κοπής, σέβεται την απόφαση και την επιθυμία της. Έτσι για να μην υπάρχει σύγχυση”.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση