ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Οι δηλώσεις του πρίγκιπα Harry για την πατρότητα

Όσο είπε ο περήφανος μπαμπάς του Archie

newsroom must

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να μην έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για την αποβολή που είχε η γυναίκα του τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο ο ίδιος μίλησε για την πατρότητα σε ένα νέο βίντεο για το WaterBear Network, ένα project που στηρίζει ο δούκας του Sussex και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το να είναι πατέρας τον ευαισθητοποίησε ακόμα περισσότερο ως προς το θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Αναλυτικότερα, ο περήφανος μπαμπάς του Archie ανέφερε ότι η πατρότητα τον βοήθησε να εστιάσει περισσότερο στην αντιμετώπισης της υπερθέρμανσης του πλανήτη και στην επιθυμία να διασφαλίσει έναν καλύτερο κόσμο για την επόμενη γενιά. "Τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας, όλα αλλάζουν πραγματικά γιατί τότε αρχίζεις να συνειδητοποιείς, λοιπόν, ποιο είναι το νόημα να φέρεις ένα νέο άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο που όταν φτάσει στην ηλικία σου, θα έχει υπερθερμανθεί... Δεν μπορούμε να κλέψουμε το μέλλον τους. Δεν μπορούμε πραγματικά. Δεν είμαστε εδώ γι' αυτή τη δουλειά", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια, ο δούκας πρόσθεσε: "Πάντα πίστευα ότι μπορούμε να αφήσουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος από ό, τι ήταν όταν τον βρήκαμε".

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X