ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι ενδυματολογικές επιλογές για τη μεγάλη βραδιά. Ποιος θα κερδίσει το 12άρι;

Σταύρη Φράγκου

Απόψε θα διεξαχθεί ο 60ος τελικός διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision στη Βιέννη της Αυστρίας. 27 τραγούδια θα κοσμήσουν τη λαμπερή βραδιά και αναμένουμε με αγωνία τον μεγάλο νικητή. 

Πέρα από τη βαθμολογία των τραγουδιών, ποιές άραγε εμφανίσεις θα εντυπωσιάσουν στη σκηνή και θα πάρουν το δικό τους 12άρι;

Μετάξι, δέρμα και δαντέλα είναι μερικά από τα στοιχεία που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους στη σκηνή οι οικοδεσπότες Arabella Kiesbauer, Alice Tumler και η Mirjam Weichselbraun δείχνοντας προτίμηση στο μαύρο χρώμα.

Η Arabella θα φορέσει φόρεμα με δαντέλα και μεταξωτό διάφανο το κάτω μέρος του. Η Alice Tumler με την σειρά της θα εμφανιστεί με στράπλες φόρεμα από μαύρο μεταξωτό duchesse με δερμάτινα κρόσσια, ενώ η Mirjam Weichselbraun επέλεξε μια βραδινή δημιουργία από γαλλική δαντέλα με φούστα από μεταξωτή μουσελίνα διακοσμημένη με φτερά. Όλες οι δημιουργίες των παρουσιαστών σχεδιαστηκαν από την Ariane Rhomberg.

Η Conchita που θα βρίσκεται στο Green Room και ακολούθως στην σκηνή θα λάμψει φορώντας ένα αστραφτερό βιολετί jumpsuit του JCHOERL σε συνεργασία με Swarovski. Οι συλλογές του συγκεκριμένου σχεδιαστή φημίζονται για τις καθαρές γραμμές, τα υψηλής ποιότητας υλικά και τις μινιμαλ πινελιές.

Η νικήτρια του περσινού διαγωνισμού της Eurovision θα συντονίζει το Green Room κατά την διάρκεια του τελικού και θα εμφανιστεί με φόρεμα σε σκούρο πράσινο-μπλε χρώμα σχεδιασμένο από τον Alexis Mabille Haute Couture.

Κατά σειρά εμφάνισης οι αποψινοί διαγωνιζόμενοι επέλεξαν, σύμφωνα με την προσωπικότητα τους, τις δημιουργίες που θα ντύσουν τα τραγούδια τους.

Το δυναμικό ντουέτο Maraaya θα εκπροσωπεί την Σλοβενία με το τραγούδι "Here for You". Η Marjetka επιλέγει ως βασικό αξεσουάρ της τα ακουστικά αφού θέλει να νιώθει τον παλμό του τραγουδιού όπως όταν βρίσκεται στο στούντιο. Η άσπρη maxi δημιουργία από δαντέλα και δίχτυ θα δώσει έξτρα βαθμούς στην εμφάνισή της ή οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι άλλο εκτός από κολακευτική.

Η εκπρόσωπος της Γαλλίας, Lisa Angell με το τραγούδι N'oubliez pas εμφανίζεται απλή στη σκηνή του μεγάλου τελικού με μαύρο φόρεμα και ίσως προσθέσει αξεσουάρ στο λαιμό που θα δώσει λαμπερή πινελιά στο σύνολό της.

Για το Ισραήλ ο Navad Guedj, με το Golden Boy θα φορέσει extreme παπούτσια Wings 3 Gold Shoes από την Adidas και τον Jeremy Scott που συνοδεύουν και τον τίτλο του τραγουδιού του. Τα υπόλοιπα μένουν απλά με κλασικό κουστούμι αλλά την παιχνιδιάρικη νότα βάζει η επιλογή του loose πουκαμίσου και γιλέκου που είναι συνυφασμένα με τον ρυθμό του τραγουδιού.

H Elina Born και ο Stig Rasta με το Goodbye To Yesterday για την Εσθονία θα κρατήσουν σε απλή γραμμή τις επιλογές τους για να αφήσουν το τραγούδι να μιλήσει από μόνο του καθώς και οι δυο συμμετέχοντες θα εμφανιστούν με μαύρα σύνολα.

Οι φετινοί εκπρόσωποι του Ηνωμένου Βασιλείου, Bianca Nicholas και Alex Larke σε άκρως χορευτικούς ρυθμούς θα εμφανιστούν στον τελικό. Δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν κάτι που να μην συνοδεύει το τραγούδι Still in Love With You που θα ερμηνεύσουν. Η Bianca Nicholas θα εμφανιστεί με φόρεμα σε εντυπωσιακό φούξια χρώμα και γούνινο άσπρο μπολερό που ξεχωρίζει καθώς κατά την διάρκεια του τραγουδιού το φόρεμά της θα λάμψει με neon φώτα. Ο Alex Larke θα μας χαρίσει λίγη από τη λάμψη του neon μέσα από το πέτο του μαύρου κουστουμιού του.

Η μουσική μπάντα Genealogy με το Face The Shadow που θα εκπροσωπήσει την Aρμενία επέλεξε κομμάτια στην ίδια διάθεση με το τραγούδι και δεν θα μπορούσαν να είναι σε άλλο χρώμα εκτός από μαύρο.

Αποψινοί εκπρόσωποι της Λιθουανίας θα είναι η Monika Linkyte και ο Vaidas Baumila με το τραγούδι This Time. Η τραγουδίστρια θα επιλέξει δημιουργία βγαλμένη από παραμύθι, με φόρεμα σε στενή γραμμή με το κάτω μέρος του να είναι Α-line. Οι μωβ και γαλάζιες λεπτομέρειες του φορέματος της όμορφης τραγουδίστριας ταιριάζουν απόλυτα με το κουστούμι του Vaidas Baumila καθώς είναι ίδιας χρωματικής απόχρωσης κάτι που ολοκληρώνει την εμφάνισή τους στην σκηνή.

Η εκπρόσωπος της Σερβίας, Bojana Stamenov και το Beauty Never Lies για την αποψινή εμφάνιση της επέλεξε κομμάτι που θυμίζει καλή νεράιδα. Σε ασημένιο χρώμα είναι η maxi δημιουργία εμπλουτισμένη με κρύσταλλα κάτι που καθιστά την επιλογή της μοναδική. 

Οι Morland και Debrah Scarlett που εκπροσωπούν τη Νορβηγία θα ερμηνεύσουν το τραγούδι A Monster Like Me και θα εμφανιστούν με σύνολα κυρίως σε λευκό χρώμα. Ο Morland θα είναι στη σκηνή με άσπρο blazer σε κλασικό κόψιμο και μαύρο παντελόνι ενώ η Debrah θα εμφανιστεί σε total λευκό σύνολο με crop top και A-line φούστα.

Ο Måns Zelmerlöw τραγουδά απόψε για την Σουηδία και με τα απίστευτα γραφικά που συνοδεύουν το Heroes επέλεξε απλό top και δερμάτινο παντελόνι χωρίς να χρειάζεται να προσθέσει κάτι άλλο στην εμφάνισή του για να εντυπωσιάσει.

Στην 11η θέση εμφανίζεται ο εκπρόσωπος της χώρας μας, Γιάννης Καραγιάννης με την υπέροχη ερμηνεία του στο τραγούδι One Thing I Should Have Done. Τη μαγευτική φωνή του θα ντύσει το απλό κλασικό μαύρο κουστούμι δημιουργία του Antrea Guido Kontides.

Χρώμα θα δώσει στη σκηνή η εμφάνιση της Αυστραλίας με τον Guy Sebastian. Παιχνιδιάρικοι συνδυασμοί που αναμένεται να εντυπωσιάσουν.

Σειρά έχει το Βέλγιο με τον Loic Nottet και το τραγούδι Rhythm Inside. Επέλεξε μαύρο σύνολο σε ίσια γραμμή με το πουκάμισο να έχει λεπτομέρεια στο κολλάρο και τις ρίγες. Οι υπόλοιποι τραγουδιστές που συνοδεύουν το τραγούδι θα ντυθούν με άσπρα σύνολα δίνοντας ισορροπία στη σκηνή.

Makemakes με το I Am Yours εκπροσωπούν την Αυστρία συνοδεύοντας την ερμηνεία με επιλογές από σύνολα σε  άσπρο και μαύρο χρώμα.

Στην 15η θέση η Ελλάδα με την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Εντυπωσιακή θα εμφανιστεί στην σκηνή ερμηνεύοντας το One last breath με maxi δημιουργία του Δημήτρης Πέτρου. Σε αποχρώσεις του γκρί είναι η βάση του φορέματος με μαύρη λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος του ενώ όλο το φόρεμα είναι ντυμένο με κρύσταλλα. Μια εμφάνιση που θα χαρίσει περισσότερη λάμψη στη σκηνή του 60ου τελικού διαγωνισμού Eurovision.

Ο Knez εκπρόσωπος του Montenegro θα εμφανιστεί με total μαύρο σύνολο το οποίο έχει λεπτομέρεια στο κολλάρο η οποία κάνει την εμφάνιση του πιο ενδιαφέρουσα αλλά διακριτική.

Σειρά έχει η Γερμανία με το Black Smoke. Μια ερμηνεία που δεν θα μπορούσε να συνοδεύεται με κομμάτια άλλου χρώματος εκτός από μαύρο. Η τραγουδίστρια Ann Sophie με ολόσωμη δημιουργία, έντονο ντεκολτέ και ζώνη με κρύσταλλα θα κλέψει άραγε τις εντυπώσεις;

H Monika Kuszynka με το In the Name Of Love επέλεξε για τον αποψινό τελικό άσπρο σύνολο που συνοδεύει το νόημα του τραγουδιού και τη ρομαντική διάθεση που θα ταξιδέψει το κοινό.

Η Αminata εκπρόσωπος της Λετονίας θα εντυπωσιάσει στη σκηνή με την εξωτική ομορφιά της. Φόρεμα στο χρώμα του πάθους και βαθύ ντεκολτέ επέλεξε να φορέσει απόψε. Η δημιουργία αγκαλιάζει κάθε γραμμή του σώματος της με το κάτω μέρος σε στυλ γοργόνας κολακεύοντας ακόμη περισσότερο τη σιλουέττα της.

Με μαύρο σύνολο επέλεξε να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος της Ρουμανίας, Voltaj. Ένα απλό look που εμπλουτίζεται με την λεπτομέρεια της καρφίτσας στον λαιμό.

H γοητευτική τραγουδίστρια Edurne με το Amanecer τραγουδά απόψε για την Ισπανία. Στη σκηνή θα εμφανιστεί με κόκκινη maxi δημιουργία με μακριά ουρά και μανικία σε στυλ φτερών νυχτερίδας. Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού το κόκκινο φόρεμα αφαιρείται και αποκαλύπτεται ακόμα μια εντυπωσιακή δημιουργία από Swarovski. Ένα από τα φαβορί που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η Boggie ερμηνέυοντας το Wars For Nothing θα εκπροσωπήσει την Ουγγαρία ανεβαίνοντας στη σκηνή με μπορντό μάξι δημιουργία. Η λεπτομέρεια στους ώμους με τα κοψίματα κάνει την εμφάνιση της πιο ενδιαφέρουσα ενώ οι τραγουδιστές που την συνοδεύουν εμφανίζονται με μαυρόασπρα σύνολα.

Η Nina Sublatti με το τραγούδι Warrior επέλεξε για να ντύσει την ερμηνεία της playsuit σε μαύρο χρώμα. Μια από τις extreme εμφανίσεις της βραδιάς με έντονα φτερά στους ώμους που κάνουν πιο gothic την εμφάνισή της.

Σειρά έχει το Hour Of The Wolf για το Azerbaijan με τον Elnur Huseynov να εμφανίζεται στην τελική πρόβα με παντελόνι σε χακί χρώμα και μπλε τοπ με γκρίζο σκουφάκι. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει για την αποψινή βραδιά αφού είχε εμφανιστεί στις πρόβες του ημιτελικού με πιο επίσημο σύνολο, παραλλαγή του κλασικού κουστουμιού σε μίνιμαλ γραμμές.

Από τις δημιουργίες που θα κλέψουν τα βλέμματα στη σκηνή είναι η επιλογή της όμορφης Polina Gagarina εκπροσώπου της Ρωσσίας. Με λευκή εντυπωσιακή σέξυ δημιουργία από τον Alexander Terekhov, με έντονο κόψιμο στο ντεκολτέ του φορέματος θα ερμηνεύσει απόψε το A Million Voices.

Στην 26η θέση η Αλβανία με την Elhaida Dani και το τραγούδι I'm Alive. Το φόρεμα που επέλεξε με ελάχιστες πιέτες ντυμένο με μαύρα κρύσταλλα στο στήθος και στη μέση είναι στοιχεία που κολακεύουν τη σιλουέττα της τραγουδίστριας. Θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με του μαύρου χρώματος δημιουργία; 

Tέλος τo μουσικό γκρούπ IL Volo που θα εκπροσωπήσει την Ιταλία απόψε δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι άλλο εκτός από το κλασικό κουστούμι για την αποψινή εμφάνιση τους στη σκηνή. Δεν θα επέλεγαν άλλωστε κάτι εξεζητημένο καθώς θα αφήσουν την ερμηνεία τους να μιλήσει από μόνη της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση