ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η ζωή του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη στην φυλακή

Όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή ''Το Πρωινό''

newsroom must

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται τόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης όσο και ο Δημήτρης Λιγνάδης και πρόσφατο ρεπορτάζ της εκπομής ''Το Πρωινό'' στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε διάφορες πληροφορίες όσον αφορά στις επισκέψεις που δέχονται αλλά και τη συμπεριφορά τους. 

Όπως είπε ο Τάσος Τεργιάκης στο ρεπορτάζ του, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου είναι αρκετά κοινωνικός ενώ ο ηθοποιός είναι πιο κλειστός. 

«Ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο. Σχετικά, δε, με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί, αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής» είπε επίσης ο δημοσιογράφος, που συμπλήρωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρόκειται να προχωρήσει με νέα αίτηση αποφυλάκισης.

Σ' αυτά ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως ο Φιλιππίδης είχε πιστέψει πως το αίτημα του θα γίνει δεκτό, αφού ο κωμικός ηθοποιός αιτήθηκε να μεταφερθεί σπίτι του για κατ' οίκον περιορισμό.  

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X