ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Οι φήμες του 2014 για την «κρυφή» ερωμένη του Ερντογάν και το ροζ βίντεο

To 2014 o Τουρκικός Τύπος είχε πάρει φωτιά με τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να διατηρεί κρυφή σχέση.

Τα ερωτικά σκάνδαλα προέδρων και όχι μόνο είναι αγαπημένα θέματα μιας μεγάλης μερίδας των MME που μπορεί να πάρουν ένα θέμα και να το φτάσουν στα άκρα όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. 

To 2014 o Τουρκικός Τύπος είχε πάρει φωτιά με τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να διατηρεί κρυφή σχέση με την παρουσιάστρια και ηθοποιό, Ντεφνέ Σαμιελί.

Όλα αυτά λίγο πριν από τις εκλογές του Μαρτίου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ήταν λογαριασμοί των social media, που φέρεται να συνδέονταν με το κίνημα του Γκιουλέν που έφεραν στο «φως» το ερωτικό σκάνδαλο. Όλοι μιλούσαν για μια σχέση, μια συμφωνία γάμου με προκαθορισμένο χρόνο και ανταλλάγματα ενώ έκαναν λόγο και για κυκλοφορία ροζ βίντεο του ζευγαριού.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Defne Samyeli (@defnesamyeli) on

Άλλοι λένε ότι την σχέση αυτή αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της παρουσιάστριας, ο Ερέν Ταλού και αυτή φαίνεται να ήταν και η αιτία του χωρισμού τους το 2011.

Τα δημοσιεύματα δεν άργησαν να πάρουν φωτιά και ανέφεραν ότι αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ερντογάν θέλησε να κλείσει και τα social media την χώρα όπως και να καταστρέψει την εταιρεία του πρώην συζύγου της ερωμένης του.

 
 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by Defne Samyeli (@defnesamyeli) on

Πάντως για την ιστορία η Ντεφνέ Σαμιελί διέψευσε τους ισχυρισμούς και τα δημοσιεύματα στο CNN Turk και προανήγγειλε μηνύσεις κατά εκείνων που τις διέδωσαν. Ένα χρόνο μετά μάλιστα είχε δηλώσει ότι «Εκανα μια δήλωση για τις συκοφαντίες που προσβάλλουν εμένα και την οικογένειά μου και είπα ότι θα ξεκινήσω τη νομική διαδικασία για να μην δώσω λαβή στα χέρια εκείνων που έκαναν αυτό το αηδιαστικό κουτσομπολιό»

Μετά τον χωρισμό της έκανε σχέση με τον Εμρέ Ακίν, πρώην γαμπρό του πολιτικού Χουσαμετίν Οζκάν και λέγεται ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με την πρώτη Κυρία της Τουρκίας.

Με πληροφορίες από iefimerida

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση