ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο ΜΤΝ Μust Fashion

Tην Τετάρτη 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η γιορτή της μόδας όπου είδαμε τις συλλογές αγαπημένων σχεδιαστών και boutiques για αυτή τη σεζόν. Το show πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Εμείς βρεθήκαμε στο μπλε χαλί και ξεχωρίσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου επέλεξε φόρεμα Αnice σε μια παλ απόχρωση του πράσινου, μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Παλ απόχρωση επέλεξε και η Κωνσταντίνα

Ευριπίδου φορώντας ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια που επιλέγει πολύ συχνά, το jumpsuit. H αγαπημένη αθλήτρια Ραμόνα Παπαιώαννου επέλεξε δημιουργία Marianna Damianou αναδεικνύοντας το φόρεμα με την άψογη σιλουέτα της. Μια εναλλακτική εμφάνιση για την Ραμόνα Φίλιπ που επέλεξε παντελόνι με διαφάνεια και oversized πουκάμισο. Η Ελευθερία Ελευθερίου επέλεξε NatarGeorgiou δημιουργία σε απόχρωση του ροζ. Ποντάρωντα στο διαχρονικό μαύρο χρώμα η Έλλη Κοκκίνου έκανε μια chic εμφάνιση επιλέγοντας φόρεμα Μi-Ro.

Στην κλασσική αλλά και πάντα σωστή επιλογή του μαύρου χρώματος επέλεξε και η Μάρλεν Μιχαήλ. Η Μαρία Κορτζιά επέλεξε δημιουργία του Αντρέα Ζαννετίδη σε γαλάζια απόχρωση και sequins καταφέρνοντας μια λαμπερή εμφάνιση. Εντυπωσιακή και λαμπερή όπως πάντα η Σύλβια Μαυροπούλου επέλεξε κομμάτι από την boutique MINT. Μια ρομαντική εμφάνιση από την Άννα Χατζηγρηγορίου φορώντας δική της δημιουργία κάτι που έκανε και η Ζωή Σοφοκλέους καταφέρνοντας μια μίνιμαλ εμφάνιση.

Οι αγαπημένες μας κύριες τίμησαν με τον καλύτερο και πιο στιλάτο τρόπο την γιορτή της μόδας, έτσι ακριβώς όπως της αρμόζει!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση